FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Președintele din Superligă plănuiește demiterea antrenorului! Ședință decisivă astăzi + Tehnicianul cu care a purtat deja discuții

Florin Pîrvu, în dreapta, strângându-i mâna lui Dorinel Munteanu // foto: Imago Images
Florin Pîrvu, în dreapta, strângându-i mâna lui Dorinel Munteanu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2023 16:19 / Actualizat vineri, 29 decembrie 2023 17:52

Petrolul nu a mai câștigat de 5 meciuri, iar Marian Copilu, președintele clubului, vrea să-l schimbe pe antrenorul Florin Pîrvu (48 de ani). În pole-position pentru instalarea ca „principal” este Laszlo Balint (44), ultima dată pe banca celor de la UTA.

Petrolul a traversat momente excelente în acest sezon, a ocupat pentru o bună bucată de timp un loc de play-off, dar în ultimele două luni s-a prăbușit, câștigând un singur meci dintre cele 8 jucate.

Rezultatele recente i-au coborât pe „lupii galbeni” pe locul 10 în Superligă și, pe deasupra, i-au eliminat din Cupa României încă din faza grupelor.

Răsturnare de situație! Anunțul lui Real Madrid despre Carlo Ancelotti
REAL MADRID
Răsturnare de situație! Anunțul lui Real Madrid despre Carlo Ancelotti

Ca atare, Marian Copilu, președintele ACS Petrolul 52, asociația din spatele echipei de fotbal, consideră că a venit vremea schimbării. Copilu ar vrea să instaleze alt antrenor, însă se lovește de opoziția galeriei.

Marian Copilu vrea să-l demită pe Florin Pîrvu de la Petrolul

Joi seara a și avut loc o discuție între părți, urmând ca în această seară cei implicați să se așeze din nou la masa discuțiilor.

Din informațiile Gazetei, Copilu a argumentat în ședință că vrea să renunțe la Florin Pîrvu pentru că nu-l vede capabil să scoată echipa din impas. Antrenorul insistă să participe și el la întrunirea programată astăzi, pentru a-și prezenta propriul punct de vedere.

Un scenariu plauzibil la care s-ar putea ajunge este cel al rezilierii contractului dintre Petrolul și Florin Pîrvu. Antrenorul ar primi în jur de 3 salarii, deci undeva la 15.000 de euro, având o remunerație de 5.000 de euro lunar.

Marian Copilu îl vrea pe Laszlo Balint

Favorit pentru a-l înlocui pe Florin Pîrvu este Laszlo Balint, cu care Marian Copilu a avut deja o întâlnire. Șeful Petrolului nu a menționat galeriei numele lui Balint în prima ședință dintre părți.

Laszlo Balint este liber de contract din aprilie, când s-a despărțit de UTA. Anterior a antrenat-o pentru scurtă vreme pe Universitatea Craiova, însă cel mai lung și mai de succes mandat l-a avut tot la UTA, între iulie 2019 și ianuarie 2022.

VIDEO. Gol uluitor în FCU Craiova - Petrolul

Mai multe știri din Superligă:

Ermal Krasniqi, primul interviu după transfer: „De aceea am ales Rapid”
RAPID
Ermal Krasniqi, primul interviu după transfer: „De aceea am ales Rapid”
Fostul fotbalist crede în șansa lui Dinamo: „Lucrurile se pot rezolva în iarnă cu niște transferuri de valoare”
DINAMO
Fostul fotbalist crede în șansa lui Dinamo: „Lucrurile se pot rezolva în iarnă cu niște transferuri de valoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  30 Decembrie 2023, 07:42

Presedintele care si a luat sut in dos la Cluj,Craiova si curand la Ploiesti! Expert in evaziune , smenuri si alte susanele. Sa fim seriosi!

johny2003
johny2003  •  29 Decembrie 2023, 20:15

Si ce cauta Dorinel Munteanu in poza, mai bea grigore aghiazma?!?

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  29 Decembrie 2023, 18:57

Cred ca si Mutu e in joc de gezne....chiar si cei de la U Cluj l-ar vrea

Vezi toate comentariile (4)
Comentează