FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul speră într-o minune » Ce zice Jerry Gane înaintea meciului cu ACS Poli

Articol de - Publicat duminica, 15 mai 2016 12:30

Petrolul abordează cu garnitura completă meciul cu ACS Poli Timişoara care opune, mâine, pe stadionul "Ilie Oană", ultimele două clasate la ora confruntării.

Cu uşoare probleme medicale, Daniel Stana se va afla totuşi pe teren în confruntarea cu bănăţenii. "Cu Poli am obţinut prima noastră victorie din acest play-out aşa că sper să facem un meci bun şi acum.

Trebuie să luăm cele trei puncte şi să încercăm astfel să ne agăţăm, încă o dată, de ceea ce înseamnă ultima noastră speranţă de a rămâne în Liga I”, a punctat tehnicianul "lupilor galbeni", Jerry Gane.

Petroliştii aşteaptă în continuare un semn de la patronul clubului, Dan Capră, pentru ca jucătorii galben-albaştrilor să primească, în sfârşit, măcar unul dintre cele trei salarii restante.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Mai 2016, 16:35

...e clar...bate sigur Poli Timisoara...

masim
masim  •  15 Mai 2016, 15:05

minunea o mai faci si singur; si la cum a procedat Capra cu echipa asta in sezonul asta eu zic ca mai mult a tras la retrogradare decat la ramanerea in primul esalon

Vezi toate comentariile (2)
Comentează