FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - PETROLUL 0-0

Petrolul sub asediu! "Găzarii" au scos un punct la Vaslui, scor 0-0

Adailton&Co. au ratat cît pentru 5 meciuri împotriva Petrolului +9   FOTO
Adailton&Co. au ratat cît pentru 5 meciuri împotriva Petrolului

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 31 iulie 2011 00:07

FC Vaslui şi Petrolul au încheiat la egalitate, scor 0-0, un meci extrem de încins, cu zeci de ocazii de poartă.

Prima parte a partidei a fost echilibrată, ambele echipe avînd cîteva ocazii bune de a marca. Stojmirovici şi Opriţa au ratat marile ocazii ale prahovenilor, în timp ce Gerlem, Wesley şi Adailton au trecut pe lîngă deschiderea scorului la cealaltă poartă.

Cel mai important moment al primei reprize a venit în minutul 41, cînd Adailton a scăpat singur spre poartă, portarul Zendeli i-a ieşit în întîmpinare şi l-a faultat. Comănescu nu a stat pe gînduri şi l-a eliminat pe goalkeeper. Din acel moment, jocul s-a derulat la o singură poartă, cea a lui Zimmerman, dar acesta s-a dovedit în zi mare şi a scos pe bandă rulantă.

Centrarile au traversat dintr-un colţ în altul careul Petrolului, dar elevii lui Viorel Hizo nu au reuşit să cadreze foarte multe şuturi, iar atunci cînd au făcut-o s-au lovit de intervenţiile foarte bune ale lui Zimmerman. Un meci mare pentru portarul Petrolului!

ECHIPE
VASLUI: Cerniauskas - Ad. Gheorghiu, Papp, Farkas, Bălace - Sînmărtean, Zmeu - Adailton, Wesley, Gerlem - Y. Bello
Rezerve: Puia, Annang, Neagu, R. Costin, Balauru, Temwanjera, Hugo Luz

PETROLUL: Zendeli - Străuţ, Sipovici, Djurovici, P. Stoica - Bărbulescu, V. Neagu - Fl. Dumitru, Opriţa, Stoimirovici - Apostu
Rezerve: Zimmerman, Milea, Komazec, Buhusi, Cataramă, Borza, M. Tudor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
alexfcp
alexfcp  •  06 August 2011, 22:48

Aude lumea si scrie in ziare Cum se comporta lupii in deplasare

arsenall2
arsenall2  •  31 Iulie 2011, 17:42

Hai sa-i lasam pe atotstiitori astia de fotbal sa zica ce-o vrea de Petrolul,sa se uite in ograzile lor,ce mai a fost furt pe fata,daca nici ala nu a fost rosu cand e?

enachecosmin
enachecosmin  •  31 Iulie 2011, 15:18

Bravo FC Petrolul, hai sa ne gandim la urmatorul meci, e tare greu. Felicitari jucatorilor pentru ca au evoluat admirabil cu un om mai putin si un arbitraj total impotriva lor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează