FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - PANDURII, 16:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Pierde Pandurii cu 3-0 contra Unirii Alba Iulia? Afă motivul!

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Pe 15 aprilie 2010, mijlocaşul sîrb Predrag Lazici a obţinut de la comisiile Ligii o decizie definitivă şi irevocabilă conform căreia clubul Pandurii trebuie să-i achite o restanţă de 30.000 de euro.

Avocatul fotbalistului, Bogdan Zaharescu, susţine că decizia a fost comunicată oficialilor gorjeni pe 20 aprilie, aceştia avînd termen 30 de zile pentru a plăti datoria. În cazul în care procedura nu s-ar fi respectat, iar restanţa nu ar fi fost achitată pînă pe 20 aprilie, Pandurii riscau neprogramarea pentru jocul din ultima etapă a campionatului, contra Unirii Alba Iulia.

"Am vorbit vineri cu secretarul general al comisiilor Ligii, Paul Mincu, iar el mi-a confirmat că termenele pe care le am sînt cele corecte. De asemenea, mi-a spus că va face un referat pentru a pune în vedere riscurile la care se expune clubul Pandurii şi că va cere neprogramarea lor", a spus Zaharescu pentru gsp.ro, confirmînd şi faptul că povestea a ajuns şi la urechile conducerii Unirii Alba Iulia.

Contactat telefonic, Paul Mincu spune că nu este vorba decît despre o confuzie: "În realitate, Pandurii se află încă în interiorul celor 30 de zile în care poate plăti!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează