FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pierduţi în Austria! Surdu şi Alexa au ajuns cu greu în cantonamentul Rapidului

Surdu şi Alexa au coborît din taxi extrem de nervoşi
Surdu şi Alexa au coborît din taxi extrem de nervoşi

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 21:40

Surdu şi Alexa au ajuns cu greu în cantonamentul Rapidului, după ce şoferul taxiului pe care l-au luat de la Munchen s-a rătăcit.

Începînd de ieri, Răzvan Lucescu are aproape tot lotul de jucători la dispoziţie. Dan Alexa şi Romeo Surdu s-au alăturat şi ei rapidiştilor, însă numai după un drum de 4 ore prin Alpii austrieci! Cei doi au decolat dimineaţă de la Bucureşti cu destinaţia Munchen, de unde au luat un taxi spre Waidring, Austria, locul de cantonament al giuleştenilor. După ce Surdu i-a arătat taximetristului pe telefonul mobil numele localităţii, la ora 9:30 au plecat spre hotel.

Cu toate că drumul de 130 de kilometri se parcurge în mod normal în maximum două ore, cei doi au ajuns la hotelul Rilano Resort după 4 ore! Şoferul s-a rătăcit şi a fost nevoie ca jucătorii să sune la recepţie pentru a primi indicaţii. Cînd au ajuns, la ora 13:30, ei păreau extrem de obosiţi şi necăjiţi, nu şi taximetristul care le-a transmis: "Mulţumesc pentru capuccino!".

Rui e aşteptat azi
Deşi anunţase conducerea că pe 24 iunie se va prezenta la antrenamente, fundaşul dreapta portughez l-a înduplecat pe Răzvan Lucescu să-i mai ofere încă o zi de vacanţă. Duarte l-a anunţat pe antrenor că soţia sa a născut joi şi că vrea să petreacă puţin timp alături de ea şi copil. "Bine, dar sîmbătă eşti aici sau plăteşti! E ultimul termen!", i-a transmis Lucescu jr.

400 de euro i-a costat taxiul pe Surdu şi Alexa, cu 150 de euro mai mult decît ar fi trebuit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cris4co
cris4co  •  25 Iunie 2011, 15:05

hai lasa ca Austria e frumoasa! Nu s-au plictisit...s-au plimbat si baieti! Au baut si ei o bere...de la mama ei!Bafta...

ortega
ortega  •  25 Iunie 2011, 12:43

Surdu mai bine s-ar fi ratacit de tot ... Cu Surdu si Burca in teren , Rapid e mai slaba ca Turma ...

radunelu
radunelu  •  25 Iunie 2011, 11:52

clar s-a ratacit pt. bani ; de unde se vede ca toti taximetristii din lume au cam aceleasi metehne :))))))))) mai ales cind e vorba de turisti sau de straini :)))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează