FOTBAL  »  Superliga  »  

"Pînă săptămîna viitoare mă hotărăsc!"

Articol de - Publicat miercuri, 28 mai 2008 00:00

Popa se află pe banca Iaşiului din septembrie 2004, cînd a debutat în Ghencea cu o victorie.

Antrenorul Ionuţ Popa nu s-a decis încă dacă va semna prelungirea înţelegerii cu gruparea din Copou care expiră pe 15 iunie. "Nu contează că a luat Iaşiul licenţa. Am mai spus şi repet, eu am contract cu Poli Iaşi pînă la 15 iunie. Nici nu m-am gîndit că nu va lua Iaşiul licenţa. Pînă la începutul săptămînii viitoare voi lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul meu ca antrenor. Poli Iaşi şi încă două echipe din Liga I mi-au făcut oferte, acum eu trebuie să decid ce voi face", a comentat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  29 Mai 2008, 12:17

Hotaraste-te dom' profesor ca tot la IASI ramai unde esti apreciat si iubit !Asa cateva nazuri acolo ... dar semneaza si du-ti crucea mai departe ca fara tine 'POLI' - echipa studentiei mele (si nu numai)- era de mult in "B" si-ar fi pacat ca "dulcele targ al Iesilor" sa nu aiba echipa in liga nationala.Toata stima si respectul pentru ce ai facut pana acum pentru echipa ,pentru Iasi,pentru suporterii care te apreciaza si te indragesc !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează