FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pintilii avertizează: "Vor fi jocuri de culise"

Pintilii a analizat pentru GSP prestaţia sa de anul trecut.
Pintilii a analizat pentru GSP prestaţia sa de anul trecut.

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 20:25

Pintilii spune că "2011 a fost cel mai bun an din carieră", dar se teme că multe rezultate din retur nu vor fi decise pe teren.

A ajuns la echipa naţională şi formaţia sa, Pandurii Tg. Jiu, a terminat sezonul de toamnă pe locul 6, la doar un punct de ultimul loc care duce în Europa League. Mihai Pintilii analizează prestaţia sa din anul recent încheiat şi consideră că Petre Grigoraş este principalul artizan al acestor performanţe: "Ce an am avut! Nu mă aşteptam nici în cel mai frumos vis să ajung la naţională. E cel mai bun sezon din cariera mea. La fel şi la Pandurii, cine se aştepta să facem 30 de puncte? Cred că nimeni. Am arătat că sîntem un grup puternic, o familie. Domnul Grigoraş ne-a ajutat extrem de mult, este cel mai bun antrenor cu care am lucrat pînă acum".

Dar mijlocaşul de 25 de ani crede că Pandurii nu va mai obţine rezultate la fel de bune în a doua parte a sezonului: "Va fi mult mai greu. Acum toţi ne vor lua în seamă. Şi mai mult, cred că vor fi jocuri de culise în acest retur. Nu avem forţa să ne batem cu echipele mari din România. Europa este departe din acest punct de vedere".

Contract pînă în 2014
Chiar dacă evoluţiile lui Pintilii au atras atenţia granzilor din Bucureşti în prima parte a sezonului, fotbalistul a semnat la sfîrşitul anului prelungirea angajamentului cu Pandurii pentru încă doi ani. "Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo. Doar din presă am auzit unele declaraţii. Eu sînt foarte fericit aici, din această cauză mi-am şi prelungit înţelegerea cu Pandurii".

"Noi vom juca la fel ca şi pînă acum, ofensiv. Sper ca în 2012 să avem evoluţii la fel de bune" (Mihai Pintilii, mijlocaş Pandurii)

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
sica2ro200
sica2ro200  •  16 Ianuarie 2012, 06:20

e ia du-te tu putin pe la dna taranule daca tot sti tu ceva si vb ca nea Gheorghe in padure

Vezi toate comentariile (1)
Comentează