FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 3-3

Pîrcălab: "A fost dubios, cusut cu aţă albă!" » Borcea: "E penibil, a văzut meciul la radio!"

Ion Pircalab, Pircalab, Dinamo
Ion Pircalab, Pircalab, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Remiza cu Astra (3-3) i-a enervat la culme pe suporteri şi pe fostele glorii dinamoviste.

Fanii au scandat imediat după meci: "La pariuri aţi jucat, pe Dinamo aţi îngropat!". Ion Pîrcălab a fost tranşant, la SPT FM: "Barbu spune că putea repeta episodul Foresta, dar de ce nu zice că i-a dat Dinamo un punct după un blat?! Dinamo e vai de capul ei, nu joacă nimic. De ce să ne ferim s-o spunem, Petre Buduru, dacă pleacă din Ştefan cel Mare, se duce la Astra!".

Borcea a replicat acid: "Oamenii penibili afirmă lucruri şi mai penibile. M-aş fi aşteptat ca la vîrsta şi experienţa lui de viaţă, nea Ion să vadă fotbalul în termeni reali. Încă o dată se observă că noi, dinamoviştii, sîntem dezbinaţi din interior. Cred că a văzut meciul la radio! Într-adevăr, unii au jucat în bătaie de joc, dar nu a fost blat".

"Pînă nu termină cu nepotismele, Dinamo nu va face performanţă. Ar trebui aduşi jucători adevăraţi. În afară de N'Doye, nici unul dintre cei aduşi nu are valoare"
Ion Pîrcălab, ex-atacant Dinamo

Adio prime!
Borcea le-a transmis fotbaliştilor că nu vor mai vedea nici un cent din bonusul pentru eventuala calificare în Europa League: "Le-am spus băieţilor să facă pe dracu' în patru şi să bată Astra, altfel nu mai au viaţă cu mine! Dacă nu intrăm în Europa, va fi vai şi-amar de viaţa lor! Le promit, le-o jur! Nu mai accept să îşi bată joc de mine. Dacă nu ne trezim şi nu batem la Vaslui, sîntem în plopi, putem urmări Europa League la TV, ceea ce ar fi dezastru! Mi-e teamă că nu putem bate nici echipa a treia a Vasluiului!".

Dragomir: "Staţi liniştiţi!"
Cristi Borcea a fost ieri în vizită la Dumitru Dragomir, speriat fiind de faptul că Rapid îşi va recupera la TAS punctele pierdute la "masa verde" în "cazul Varga-Bălan" şi, astfel, să ia locul de Europa League ocupat acum de Dinamo. Mitică l-a asigurat pe şeful "cîinilor" că nu are de ce să-şi facă probleme. "Cristi, stai liniştit! Rapid n-are nici o şansă să cîştige la TAS. Îmi dau demisia dacă întoarce decizia din România!", i-ar fi transmis preşedintele LPF lui Borcea.

Discuţii cu Ţălnar
Antrenorul va semna prelungirea contractului imediat după meciul de la Vaslui, însă acţionarii nu vor să treacă în acte că "Ţînţarul" va fi principal, ci doar "tehnician la FC Dinamo". Motivul? Şefii aşteaptă pînă la finele lunii un răspuns de la Ioan Andone. "Săptămîna aceasta facem planurile pentru noul sezon, apoi o să-mi prelungesc angajamentul", a declarat Ţălnar.

"Se întoarce Lobby"
Borcea a anunţat care e viitorul lui Dinamo: "Se întorc Liviu Ganea, Păun, Homei, Chiacu şi o să mai luăm 3 tineri de clasă. Portari nu caut, întrucît sînt şanse mari să se întoarcă Lobonţ! Nu contează banii, dacă el va dori să mai fie la Dinamo, noi îl vrem. În rest, ne despărţim de 10 jucători, scăpăm de fiţoşi!". Încă preşedinte executiv, Borcea a mai precizat: "Voi merge mai departe cu domnul Badea, Turcu se retrage din postura de acţionar. Îi vom da banii, am semnat actele. În ceea ce mă priveşte, nu mai am nici entuziasm şi nici răbdare, dar sînt condamnat să nu mă retrag de la Dinamo".

- Eric, mijlocaş Gaz Metan: "Am văzut că Dinamo m-a plasat printre jucătorii doriţi. Sînt mîndru că am trezit interesul unui club mare din România, să vedem ce se va face la vară".
- Ţălnar l-a certat pe George Curcă pentru evoluţia din meciul cu Astra (3-3) şi are de gînd să-l introducă la Vaslui pe Cristi Munteanu.
- Boştină a vrut să ia "galben" cu Astra ca să nu mai joace la Vaslui! El termină contractul cu Dinamo şi are 3 variante de transfer: U Craiova, Anorthosis (Cipru) şi liga secundă spaniolă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  18 Mai 2010, 22:49

Da,a fost aranjament in care au fost prinsi si 2-3 jucatori in frunte cu Curca. Golurile primite cu nr 2-3 sint de cascadorii risului mai ales cel dat de japonez.Revedeti golurile primite si o sa vedeti ca Pircalab(pentru ala care nu stie Pircalab e singurul fotbalist roman care alerga suta sub 11 sec CU MINGEA LA PICIOR iar pe fiecare centrare ce urma scria gol.) are dreptate.Nu are dreptate cu negru.Ioane, daca tie Piti Varga din 100 de pase iti gresea una,negru din o suta greseste 75.

 •  18 Mai 2010, 13:57

Domnul Parcalab, dar dumneavoastra stiti de ce s-ar duce domnul Buduru la Astra daca ar pleca de la Dinamo? PENTRU CA E unul dintre MEMBRII FONDATORI AI CLUBULUI (din era profesionista)!

 •  18 Mai 2010, 13:56

I-ai dat "expertului" raspunsul pe care-l merita. Doar daca esti bolnav la cap si vezi la fiecare meci doar blaturi poti spune ca Dinamo-Astra a fost blat!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează