FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, MÎINE, 20:20, ANTENA 1 ŞI LIVE VIDEO PE GSP.RO

Pîrvulescu va ajunge la Dinamo împreună cu tatăl său » Family pack

Paul Pîrvulescu n-a jucat în Liga 1 decît Mediaş Foto: Alex Nicodim
Paul Pîrvulescu n-a jucat în Liga 1 decît Mediaş Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 21:44

Pentru a fi siguri că-l vor obţine pe fiu, dinamoviştii îl angajează şi pe tată la club! La vară, alături de mijlocaşul Paul Pîrvulescu, va sosi şi Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv la Pandurii

Dinamo începe să transfere la pachet. Ca să-şi înlesnească tranzacţia, îl ia şi pe tată pentru fiu! Roş-albii îi vor aduce în mercato de vară şi pe Paul Pîrvulescu, şi pe Eugen Pîrvulescu. Primul este mijlocaşul stînga de 22 de ani al celor de la Gaz Metan Mediaş, iar al doilea este preşedintele executiv al Pandurilor Tîrgu Jiu. Fotbalistul şi-a dat acordul să semneze cu Dinamo, şi-a afirmat public interesul de a veni în Ştefan cel Mare, aceasta chiar după ce-a marcat golul victoriei luni seară, în meciul direct, cîştigat cu 2-1 de către ardeleni. Lipseşte doar oficializarea actelor.

Bucureştenii s-au ajutat şi de relaţia specială pe care Paul o are cu tatăl său, Eugen Pîrvulescu urmînd să facă parte din iulie din staff-ul executiv al "cîinilor". Probabil că va prelua funcţia de manager sportiv şi o bună parte din atribuţiile lui Constantin Dănilescu, care, treptat, se va retrage din fotbal. Cooptarea lui Pîrvulescu senior la Dinamo este înlesnită şi de trecutul acestuia, recunoscut în cercurile sale de prieteni ca un simpatizant vechi al clubului din Ştefan cel Mare. Iar afinitatea lui pentru "cîinii roşii" i-a transmis-o şi lui Paul, care-i dinamovist de mic.

Cea mai importantă problemă pe care trebuie s-o rezolve roş-albii e plata celor 500.000 de euro solicitaţi de şefii Gazului. Borcea şi compania au promis că vor rezolva situaţia cel mai tîrziu luna viitoare.


5 goluri în 70 de meciuri are Pîrvulescu în prima divizie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
kosmyn93
kosmyn93  •  06 Mai 2011, 07:47

Are 5 goluri,doua cu Dinamo,unu cu hoierii ,unul cu rapid si mai are unul cu ,nu mai stiu cine

jurnalulviolet
jurnalulviolet  •  05 Mai 2011, 19:13

Mama n-are???La 22 de ani NU E UN TANAR FOTBALIST!!!tineri erau Geolgau, Balaci, sau Hagi!!!Stiti voi ce nivel aveau cei numiti la 22 de ani???Pentru ce sa dai o caruta de bani, pe criza asta pe unu care "are 5 goluri in 70 de meciuri".DE AIA NU AU PERFORMANTA ECHIPELE DIN BUCURESTI:GIGI S-A BUCURAT CA IA "MARILE VALORI" DE LA URZICENI, DAR N-A INTELES CA BAIETII AIA ERAU BUNI LA URZICENI, NU PENTRU O ECHIPA CA STEAUA!BORCEA&COMP N-AU INTELES NIMIC DIN TEAPA LUATA DE "NASU".PENTRU MEDIAS PARVULESCU E UTIL, LA DINAMO NICI NU CRED CA PRINDE ECHIPA, IN POFIDA LIPSEI JUCATORILOR DE MARE VALOARE PE POSTUL LUI!!!

alin.tat
alin.tat  •  05 Mai 2011, 16:49

hai si cu eric

Vezi toate comentariile (7)
Comentează