FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - DINAMO 1-0

Piteşti, oraş negru pentru ”cîinii roşii” » Revenire cu ghinion după 5 ani! Ghici cine marca pentru ”cîini” în 2009?

Articol de - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 20:54

Dinamo a pierdut aseară, 0-1, în Cupa României, în dauna lui CS Mioveni, argeşenii ajungînd în "optimile" competiţiei. A fost o revenire cu ghinion a "cîinilor" la Piteşti, pe arena "Nicolae Dobrin".

Roş-albii au suportat un eşec umilitor pentru istoria grupării - eliminare în faţa unei divionare secunde -, la 5 ani după o altă înfrîngere greu de digerat, pe acelaşi stadion.

La precedenta vizită a lui Dinamo la Piteşti, roş-albii au pierdut, în ultima etapă a ediţiei 2008/2009, scor 2-5 în faţa celor de la FC Argeş.

Era finalul unui campionat de pomină, pierdut de "cîini" în detrimentul Unirii Urziceni.

La FC Argeş, ce avea să retrogradeze la finalul sezonului, din cauze extrasportive, antrenor era Ionuţ Badea, aseară, prezent în tribună, ca reprezentant al echipei naţionale. Iar la Dinamo, unul dintre marcatori a fost Claudiu Niculescu! Tocmai antrenorul învingătorilor de aseară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
reddogsv
reddogsv  •  30 Octombrie 2014, 08:27

Daca o dam doar pe ghinion nici Vasluiul, Clujul, Urziceniul sau Tg Jiu nu ne-au purtat mai mult noroc! Am pierdut datorita prostiei fara margini de care a dat dovada Stoican, nejucând de la inceput cu Lazar si Matei! Culmea e ca in aceste conditii e inca stabil pe functie pt ca altul mai scump si cu pretentii nu vine!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Octombrie 2014, 06:51

aiurea. altele sunt cauzele pentru care dinamo... n-a prea jucat nimic, la aceasta partida. o cauza subiectiva si una obiectiva. n-am chef sa vi le spun, think about.

zecs93
zecs93  •  30 Octombrie 2014, 01:08

atunci in meciu cu fc arges stiu sigur ca suporterii lui dinamo intrasera pe teren, chiar a iesit o bataie atunci intre jucatori si suporteri

Vezi toate comentariile (8)
Comentează