FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Piţurcă dă Steaua afară! » Ilie Stan şi elevii săi au rămas şi fără singurul teren de antrenament disponibil

Victor Piţurcă a ordonat ca baza de la Mogoşoaia să nu mai fie pusă la dispoziţia steliştilor.
Victor Piţurcă a ordonat ca baza de la Mogoşoaia să nu mai fie pusă la dispoziţia steliştilor.

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 februarie 2012 20:42

Roş-albaştrii îşi programaseră pentru azi un meci amical cu Farul, la Mogoşoaia, însă selecţionerul a ordonat ca baza să nu mai fie pusă la dispoziţie steliştilor.

Steaua a pierdut calificarea, dar problemele nu s-au terminat pentru Ilie Stan. Returul campionatului va începe peste o săptămînă, iar echipa e, din nou, lovită în plin de lipsa unui teren de antrenament.

Stan stabilise pentru astăzi disputarea unui meci amical, în compania Farului Constanţa, în care să folosească jucătorii care nu au evoluat în returul cu olandezii, însă Steaua nu are unde să joace acest meci! Roş-albaştrii îl planificaseră la Mogoşoaia, unde terenul a fost curăţat complet, s-a şi uscat în ultimele zile, iar echipa naţională se reuneşte acolo abia duminică.

Steaua a primit însă o lovitură în plin chiar din partea lui Victor Piţurcă. Selecţionerul a ordonat ca steliştii să nu mai intre nici sîmbătă la Mogoşoaia: "Vreau să nu strice terenul pentru că am nevoie de el". Cealaltă variantă pe care o are Ilie Stan, la Buftea, nu e disponibilă pentru că, deşi s-a început deszăpezirea lui, el va fi bun de joc abia luni. "Cel sintetic e OK, însă nu vrem să intrăm acolo pentru că jucătorii ar risca să se accidenteze şi asta ar mai lipsi acum, înaintea returului", a explicat un oficial al Stelei.

"Practic, în acest moment sîntem în aer, nu avem nici un teren de antrenament, nu avem unde să jucăm amicalul cu Farul, ne mai facem de rîs şi faţă de cei de la Constanţa, Piţurcă nu avea nici un motiv să nu ne lase acolo" (persoană din staff-ul tehnic al Stelei)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  25 Februarie 2012, 14:34
Postat de alpin pe 25 Februarie 2012, 10:10

E liber islazul comunal de la Bolintin! De ce nu joaca acolo? Orice satra de tzigani nomazi are o caruta, un cal, un caine. Numai Steaua nu are nimic!!! Vai de stara lor!!!

Comentariul tău...Da , dar au ...AROGANTA ! E ceva nu ?

spectatorul
spectatorul  •  25 Februarie 2012, 12:56

Rau, Pitzi, rau!!!

catalin777
catalin777  •  25 Februarie 2012, 10:53

Regulamentul este destul de clar...nu ai teren de joc esti descalificat deci esti dat afara din campionat. Se lauda ca da 20000 de euro pentru a inchiria un avion dar nu are bani sa plateasca chiria in ghencea???? Un sarac si un hot.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează