FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Piţurcă: "Jocul nostru e unul de calitate, am încredere că putem juca şi mai bine însă"

Adrian Mititelu, Victor Piturca
Adrian Mititelu, Victor Piturca

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Victor Piţurcă se declară mulţumit de jocul prestat de echipa sa şi speră ca, pe măsură ce trec etapele, "Ştiinţa" să evolueze şi mai bine.

"Am avut şedinţă cu băieţii de dimineaţă, am făcut o analiză sumară, am concluzionat că rămînem cu jocul bun după aceste două meciuri. Am avut momente foarte bune de joc, cînd Dinamo încerca să joace pe contraatac, altfel nu se putea apropia de poarta noastră, dar am avut şi minusuri. Jocul nostru a fost unul bun, de calitate, contează foarte mult. Am încredere, sper să jucăm şi mai bine dacă se poate, să cîştigăm cît mai multe puncte.

Ne gîndim la meciul cu Gloria Bistriţa, ei sînt calificaţi în Cupă. Au pierdut aseară de o manieră categorică. Ei, fiind la retrogradare, trebuie să-şi joace şansele, iar noi, la Craiova, am controlat mereu jocul în ultimele două etape.

Costea a revenit după mult timp, a intrat destul de bine în joc, a şi reuşit acea pasă către Bărboianu, din care a ieşit golul doi. S-a văzut imediat că e un jucător de valoare, chiar dacă a intrat după o pauză lungă. El nu e la parametri normali, însă, uşor, uşor voi încerca să-l introduc pe final de meci, să capete încredere, iar în retur să fie la cel mai bun nivel", a spus Piţurcă în cadrul unei conferinţe de presă, transmisă în direct de GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
renegatul_
renegatul_  •  16 Noiembrie 2010, 21:22

Imi place de Piţi ca-i modest, zice nu-l intereseaza EL sezonul asta, dar se vede ca exista potential si Craiova se poate bate la titlu in retur, numai vointa sa fie. Suporterii sa fie pe stadion meci de meci si o sa iasa nemaipomenit de bine.

fan.stiinta
fan.stiinta  •  16 Noiembrie 2010, 19:55

ce atmosfera creata de olteni,e sarbatoare-n peluza si-n teren...strigati cu totii iubire infinita...to be continued...forta stiinta

thfc
thfc  •  16 Noiembrie 2010, 17:48

Forza Stiinta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează