FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - CRAIOVA, LUNI, 18:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Piţurcă l-a "mazilit" pe Prepeliţă şi l-a numit pe Găman căpitan: "Nu te supăra, îţi iau banderola!"

Articol de - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Craiova a avut un nou căpitan cu Pandurii, chiar dacă pe teren s-a aflat şi Andrei Prepeliţă.

Pasarea banderolei s-a făcut în vestiar, înaintea partidei. " Valerică Găman va fi căpitanul. Prepe, nu te supăra, n-are nici o legătură cu penalty-ul ratat cu FC Vaslui. E doar decizia mea, nu o pedeapsă, şi nu vreau să te afecteze", a anunţat managerul general al Ştiinţei.

Prepeliţă a depăşit repede momentul şi a avut o evoluţie apreciată în "optimile" Cupei, reuşind golul doi: "Nu mă deranjează în vreun fel, respect decizia lui nea Piţi, nu m-am născut căpitan". Mijlocaşul preluase banderola de la Florin Costea la începutul lui 2010. 

"Îşi sporeşte <tezaurul>"
Persoane din anturajul grupării din Bănie sugerează că prin ultimele măsuri fostul selecţioner urmăreşte să-i crească tot mai tare cota lui Găman: "Întîi l-a declarat singurul fotbalist netransferabil din lot, acum l-a pus căpitan. Valerică e preferatul lui, vrea să-l crească, să-l responsabilizeze. Piţi urmăreşte însă şi să-şi sporească <tezaurul>. Pe Găman mizează că va încasa cei mai mulţi bani la export".

"Sînt mîndru că joc la un club de tradiţie cum e Universitatea! Dacă nea Piţi a anunţat că nu plec, atunci, măcar atît cît rămîn să încercăm să facem o treabă cît mai bună împreună"
Valerică Găman, fundaş central U Craiova

7 căpitani a avut Ştiinţa de la promovare, 2006: M. Ciucă, D. Stoica, Bornescu, Fl. Costea, Prepeliţă, Iliev şi Găman

Balaci şi Dorinel la Recurs
Media. Duminică, de la ora 23:15, în direct pe GSP TV, Recursul etapei va diseca meciurile rundei a 13-a. Ovidiu Ioaniţoaia va afla de la Dorinel Munteanu (foto) care e secretul Oţelului şi ce planuri are pentru finalul sezonului de toamnă. În plus, fostul mare internaţional român Ilie Balaci va vorbi despre şansele Craiovei de a face din nou performanţă. Silviu Bogdan va analiza fazele litigioase ale confruntărilor din această etapă, iar cele mai interesante întrebări adresate invitaţilor pe recursul.ro vor fi premiate cu tricouri ale Oţelului şi echipei naţionale!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
danyyyyyy
danyyyyyy  •  31 Octombrie 2010, 14:29

merita din plin valerica banderola , el si cu pap de la vaslui sunt cei mai buni fundasi centrali din romania si cei mai promitatori

lilianna16
lilianna16  •  30 Octombrie 2010, 19:14

este bun... a demonstrat si la nationala mica... :)

ronaldo666
ronaldo666  •  30 Octombrie 2010, 14:33

poi sh prepelita a dat gol inseamna k pe undeva a fost sh mana lu piti de la motivat;)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează