FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Piţurcă refuză să fie prezentat la "Palat"!

Articol de , - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

După 3 ani în care Steaua îşi prezenta antrenorul acasă la Becali, acum nu se va mai întîmpla la fel. Fostul selecţioner i-a transmis lui Gigi că anunţul prin care va prelua Steaua îl va face într-o conferinţă pe care o va organiza singur, nu alături de el, în Aleea Alexandru.

Totul se schimbă la Steaua în această vară. Piţurcă modifică din temelii toată organizarea clubului. Chiar primul contact pe care îl va avea cu presa va rupe tradiţia ultimilor ani impusă de Gigi Becali.

Piţurcă l-a anunţat deja pe patron că nu va accepta să fie instalat şi prezentat oficial la reşedinţa lui Becali din centrul Bucureştiului, aşa cum s-a întîmplat cu toţi antrenorii echipei care au venit la Steaua după ce Gigi şi-a cumpărat palatul respectiv.

"Deci, ca să fie clar din start, nu o să vin acolo să facem circ la prezentare. O să anunţ eu singur cînd o să fie cazul şi la revedere, dar nu am ce căuta la tine la palat", i-a spus răspicat Piţurcă. Becali a acceptat dorinţa viitorului său tehnician, astfel că, pînă la finalul acestei săptămîni, Piţi va organiza o întîlnire cu presa în care îşi va anunţa public întoarcerea.

Şi cînd a plecat a făcut la fel
Piţurcă a procedat identic şi în momentul în care a părăsit Steaua. Deşi nu a făcut scandal şi nu s-au aruncat vorbe grele, el a preferat să organizeze o conferinţă de presă de unul singur, într-o sală de la hotelul Lido. Spre deosebire de el, Hagi a vorbit la stadion, iar Lăcătuş s-a despărţit de echipă chiar la reşedinţa lui Becali.

"Aşa este, Piţurcă mi-a zis că nu acceptă el de-astea cu prezentări la palat, cu şampanie, cu circ. Nu, el va face singur o conferinţă, va anunţa că vine la Steaua şi cu asta-basta"
Gigi Becali

27 de ani au trecut de cînd Steaua bifase o clasare în afara podiumului două sezoane consecutiv, aşa cum s-a întîmplat în 2008-2009 şi 2009-2010

1 punct a luat Steaua în cele 4 meciuri din acest sezon cu marile rivale Dinamo şi Rapid, record negativ nemaiînregistrat în istoria de 63 de ani a clubului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
supereduardo10
supereduardo10  •  10 August 2010, 22:55

Piti piti lasane lasaneee..pariu ca nu rezista 4 etape? :))))

 •  28 Mai 2010, 18:15
Postat de stiintza4ever pe 28 Mai 2010, 17:10

nu va semna cu steaua. va semna cu craiova

=))..vrabia malai viseaza!! ce sa fac la craiova..scz severin?

stiintza4ever
stiintza4ever  •  28 Mai 2010, 17:10

nu va semna cu steaua. va semna cu craiova

Vezi toate comentariile (21)
Comentează