FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Planul lui Gigi Becali produce primul conflict intern la Steaua » MM sare la gîtul lui Marcel!

Articol de , - Publicat miercuri, 04 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 10:12

Stoica şi Popescu ar trebui să colaboreze din vară, dar managerul arată deja că nu-l acceptă pe actualul impresar alături de el

Mihai Stoica s-a trezit că face echipă cu Marcel Popescu şi asta nu-i convine deloc. Preocupat să caute jucători pentru sezonul următor, managerul general simte că agentul pe care Becali vrea să-l aducă director sportiv îl calcă pe picioare. Popescu ar urma să preia postul în Ghencea la începutul lunii iunie, dar el are deja un plan propriu pentru strategia estivală. Unul complet diferit de al lui MM! Managerul încearcă să-l pună la punct: "Marcel mi-a prezentat o listă cu fotbalişti, dar nu vom lua pe nimeni dintre cei pe care i-a propus el! De ce? Nici unul nu e potrivit pentru Steaua".

Şi Conceicao depinde de Popescu
Popescu are deja un acord verbal cu Becali privind prerogativele care-i vor reveni în vara asta şi aşteaptă ca patronul să facă ordine în conflictul lui cu Stoica. Mai ales că el a venit deja şi cu o variantă de antrenor, Antonio Conceicao, cu care Gigi a fost, în principiu, de acord. S-au stabilit inclusiv detaliile financiare ale viitorului contract al lui Toni. Tehnicianul lusitan a dezminţit ieri tratativele cu roş-albaştrii, dar a ţinut să specifice încă o dată: "Marcel Popescu e prietenul meu!".

MM nu-l mai vrea în club
Lui Becali, tocmai Mihai Stoica i-a dat ideea cooptării fostului preşedinte al Craiovei în funcţia de director sportiv, în momentul în care a încercat să-l împrumute pe Yazalde, un atacant de la Braga. Popescu e prieten cu preşedintele grupării portugheze şi MM a calculat că fotbalistul, altfel greu de adus, ar deveni accesibil cu implicarea lui Marcel.

Acum i se pare că impresarul devine prea important: "Poate Gigi n-a înţeles bine ce i-am zis eu! Am spus doar că ar fi bine să colaborăm cu agentul Marcel Popescu, deoarece el are relaţii în Portugalia. Dar nu ca director sportiv! Acest post e ocupat la Steaua de Narcis Răducan". S-a supărat şi a renunţat şi la fotbalistul pentru transferul căruia urmau să coopereze: "Yazalde e de Rusia sau de Ucraina, din cauza preţului prea mare!".

"A fugit puiul cu aţa!":)
MM a vrut să explice plastic de ce Popescu nu va lucra alături de el în Ghencea: "Nu ştiu dacă Marcel va veni, pentru că Gigi i-a făcut o propunere, dar el vrea răspunsuri rapide, n-are răbdare. Ştiţi cum e? La ţară, dacă nu vrei ca puii de găină să facă treaba mare prin toată curtea, îi legi cu cîte o aţă de picioare. Dacă nu accepţi oferta Stelei la timp, fuge puiul cu aţa!". Popescu n-a gustat gluma: "Am o convenţie cu Becali şi nu mi se pare c-ar fi fugit nici un pui, cu nici o aţă".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  04 Mai 2011, 14:53

Mor de ras. MM bate cu piciorul in podeaua Stelei. Hai, sa te vad Gigi. Ha-ha-ha. O sa-ti iasa ha-ha-ul pe nas. M.Popescu + MM + .GBecali = tripleta care ucide (singuri !) ce-a mai ramas din Steaua.

filozoful
filozoful  •  04 Mai 2011, 09:59

..sa stai 1000 de ani la steaua,asa cum ai spus,si sa nu te lasi MM distrus de cei care vor binele stelei...tine-o tot asa baiatule: si cu stanga si cu dreapta si cu gura....

ovpas
ovpas  •  04 Mai 2011, 08:58

De cand MM si BeBecali, Steaua e mai buna in presa decat pe teren. tineti-o tot asa si faceti in continuare fotbalul romanesc de rusine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close