FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Planuri mari pentru FC Braşov în "Ştefan cel Mare": "Suspendarea lui Flavius Stoican îi va motiva pe dinamovişti"

Articol de - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 19:33

De la revenirea lui Adrian Szabo pe banca echipei, "stegarii" au cîştigat patru puncte şi speră să continue seria bună şi sîmbătă, în Ştefan cel Mare.

Antrenorul lui FC Braşov consideră însă că Dinamo, aflată în "foame" de puncte, va forţa o nouă victorie în campionat, după aproape o lună de "secetă". "Întîlnim o echipă care nu a pierdut, dar care după trei remize la rînd, va face cu siguranţă totul pentru a cîştiga.

Însă acelaşi lucru îl vom face şi noi, ţinînd cont de forma şi de atmosfera de la echipă. Fapul că revenim după ce suntem conduşi încă din startul partidei are şi o parte bună, pentru că demonstrăm că avem capacitate, dar şi o parte rea, pentru că nu e în regulă să pleci meci de meci cu handicap.

Nu ştiu ce avantaj poate fi pentru noi că nu joacă Lazăr, care într-adevăr, e printre cei mai în formă jucători, dar şi cine îl va înlocui poate avea o atitudine bună.

De asemenea, chiar dacă Stoican va fi în tribună, lipsa lui de pe bancă poate însemna chiar un factor mobilizator pentru dinamovişti", a declarat tehnicianul "galben-negrilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
winer1
winer1  •  28 August 2014, 22:16

Spur-ca-tu-le, ai scos capul din pamant ? Ma.rsh la stana ,ca iar se pisha Moti pe voi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează