FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Planuri mari pentru Steaua » Reghecampf: "Ăsta a fost doar primul pas, am valoare" Ce vrea tehnicianul campioanei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 18:28

Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor după 6 meciuri fără înfrîngere în preliminarii, iar Laurenţiu Reghecampf a anunţat că vor urma şi alte performanţe.

"Am reuşit nişte lucruri incredibile la Steaua în acest an. Normal că mă aşteptam să ajung aici, în grupele Ligii Campionilor. Au fost o grămadă de momente cînd am arătat unor oameni din fotbalul românesc că am valoare.

Ăsta a fost primul pas, acum vreau în primăvara Ligii Campionilor, nu Europa League. Se poate să ne calificăm acolo. Cel mai important obiectiv al nostru este însă cîştigarea campionatului. Este mai la îndemînă. Dar cu siguranţă mă interesează primăvara Ligii, depinde însă mult şi de adversare", a explicat Reghe la Fanatik Show de la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
plischi
plischi  •  03 Septembrie 2013, 15:15

numai antonescu, ala din parlament, tipa in gura mare ca va ajunge pres, dar de la reghe ma asteptam sa fie satisfacut despre faptul ca altii spun sau vorbesc despre cat de valoros este. de ce oare preparatorul fizic de la steaua nu se bate cu pumnii in piept, afirmand ca daca nu-i pregatea el din acest punct de vedere, oamenii lui reghe nu aveau aceste rezultate?

alfati72
alfati72  •  29 August 2013, 12:30
Postat de ricco pe 29 August 2013, 08:59

Cind incepi sa te LAUZI tu insuti INCEPE SA PUTA.... Un om de CARACTER are si BUN SIMTz adica lasa pe altii sa spuna lucruri bune despre el... Nu o ia el inainte...

Ti se pare ca pana acum n-a zis nimeni nimic bun despre el?

alfati72
alfati72  •  29 August 2013, 12:25
Postat de polistul68 pe 28 August 2013, 21:49

asa e, dar totusi, sa spui ca esti bun..sa te lauzi tu...da, bucurati-va de prezent, fara malitiozitate, dar chiar aveti de ce ( mdaca intra Poli in CL, beam o saptamina non stop )...dar crfed ca imi dai dreptate, e cam lipsit de modestie.

Nu trebuie neaparat sa consideram atitudinea lui ca fiind de superioritate si lipsita de modestie. Omul este constient de valoarea lui si a echipei, nu cred ca se lauda de unul singur.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează