FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Planurile lui Andone pentru cel de-al doilea cantonament: "Trebuie să fac asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 20:26

Dinamoviștii sunt gata pentru al doilea cantonament al verii, tot în Slovenia, unde vor întâlni Dinamo Moscova, Zoria Lugansk, NK Celje și Amkar Perm.

Ioan Andone și-a dezvăluit intențiile pentru acest cantonament, unde vrea să stabiliească în mare parte echipa pe care o va folosi în campionat.

"M-a interesat sistemul de joc, unde pot da fotbaliștii randament maxim, a fost un stagiu bun, axat în principal pe pregătirea fizică.

În doi ani de zile, dintre cei 11 jucători sub 21 de ani cred că 6-7 trebuie să fie titulari, să bifeze 90 de minute, să joace 30 de meciuri pe sezon.

Au apărut mulți juniori buni crescuți de Dinamo, iar eu nu am văzut de mult timp așa ceva. Urmează acum să stabilim primul "11", vom întâlni echipe puternice.

Am speranțe că putem face o primă echipă bună, cert este și că pot să mai apară jucători pe ultima sută de metri. Din ce am eu acum sub comandă, ar trebui să aleg 9 jucători titulari în al doilea cantonament", a spus Andone pentru site-ul oficial.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
fangigi
fangigi  •  01 Iulie 2016, 15:23

Deci trebuie sa aleagă 9 in loc de 11?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează