FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Plătesc tot, luptați!" » Schimbare radicală anunțată între ușile închise de Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 23:34

Ionuț Negoiță a fost ieri la Săftica pentru a discuta cu jucătorii, deși a declarat în mai multe rânduri că nu se mai implică în viața echipei.

Cine mai înțelege ceva din haosul provocat de Ionuț Negoiță? În urmă cu o săptămână declara la televizor pe un ton condescendent și ușor ironic: "De ce mă întrebați de transferuri? Nu știți că nu mai sunt la Dinamo?", iar ieri s-a deplasat în cantonamentul "câinilor roșii", pe care i-a băgat în ședință începând cu ora 16:00.

La întâlnirea care a durat în jur de 30 de minute au participat, pe lângă Negoiță și jucători, Vasile Miriuță și staff-ul său, dar și președintele Alexandru David. A lipsit doar directorul sportiv Ionel Dănciulescu, plecat la Roma pentru a se întâlni cu reprezentanții Macron, sponsorul tehnic al clubului din Ștefan cel Mare.

Conform surselor din anturajul echipei, finanțatorul care zice că nu mai e finanțator le-a transmis "câinilor":

"Uitați tot ce a apărut în presă în ultimele zile! Vasile Miriuță este antrenorul lui Dinamo până în iarnă, cel puțin, iar voi trebuie să-l tratați ca atare. Asta e tot ce trebuie să știți în momentul acesta. Vreau să conștientizați la rândul vostru că sunteți jucători la Dinamo. Am fost supărat, dar sunt dispus să uit ce a fost. Am să vă plătesc și toate salariile pentru că am încredere în voi că puteți intra în play-off, așa cum ați făcut și sezonul trecut".

11 puncte din 27 posibile a adunat Miriuță pe banca lui Dinamo

"Băieții trebuie să înțeleagă că sunt jucători profesioniști și în primul rând joacă pentru ei și pentru club. Sunt sigur că această situație i-a făcut să deschidă ochii și să aibă o reacție de orgoliu. Trebuie să o batem pe Poli Iași"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
danger.
danger.  •  23 Noiembrie 2017, 09:43

Asta e , cand te bagi in politica si i-ti cade guvernul dispari si tu ! Cum ramane insa cu celebrul " PSD in ADN " ???

ray51
ray51  •  23 Noiembrie 2017, 09:14

In afara de salarii restante trebuie platite si alte salarii si alte drepturi si unele colateralitati... Cam multi bani. E tarziu, si-afara-i frig si i-e frica...

ray51
ray51  •  23 Noiembrie 2017, 09:14

In afara de salarii restante trebuie platite si alte salarii si alte drepturi si unele colateralitati... Cam multi bani. E tarziu, si-afara-i frig si i-e frica...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează