FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Platini a plecat să discute cu cei de la ŢSKA Sofia. ”Bulgarul Galchev este «cîine roşu» în proporţie de 90%”, spun dinamoviştii

Boris Galchev
Boris Galchev

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 20:22

Dinamo ar putea să-l prezinte mîine pe bulgarul Boris Galchev, 28 de ani, ca fiind cel mai nou transfer al clubului. Jucătorul este aşteptat mîine la Bucureşti. El trebuia să sosească de azi, însă Michel Platini ajunge de-abia în această seară la Sofia, pentru a negocia revenirea în tricoul celor de la ŢSKA Sofia. Iar, în schimb, Galchev va ajunge în Ştefan cel Mare, Dinamo mai trebuind să plătească, în plus, 50.000 de euro.

Platini mai are de încasat cîteva restanţe financiare de la fosta sa echipă, el fiind transferat de "cîini" în luna februarie de la Steaua Bulgariei. Roş-albii speră ca mîine să poate stabili ultimele detalii financiare şi contractuale cu Galchev, iar să se poate alătura lotului condus de Dario Bonetti. "În proporţie de 90 la sută, Boris este rezolvat. Sperăm să nu apară probleme pe parcurs", au declarat oficialii din Ştefan cel Mare.

Totodată, în funcţie de cum vor rezolva cu biletele de avion pentru a sosi în România, mai sînt aşteptaţi zilele viitoare hondurianul Alvarez, mijlocaş de 32 de ani, şi uruguayanul Herrera, fundaş de 23 de ani, roş-albii spunîns că s-au înţeles, în principiu, cu cluburile de care aparţin, Palermo, respectiv Defensor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
biancorossi
biancorossi  •  12 Iulie 2012, 13:48
Postat de imperator pe 12 Iulie 2012, 00:04

La dinamo va veni doar Ursul Fram , in rest nimeni ! :))

au venit deja vreo 8 ursi. mai vin 4-5, sa vezi ce le plac mioarele la astia...)))))

zidane92
zidane92  •  12 Iulie 2012, 01:36
Postat de emeel88 pe 12 Iulie 2012, 00:54

Cat de idiot sa fi dupa teapa cu Platini sa mai faci afaceri cu bulgarii , de cand sunt o forta in fotbal bulgarii de sa cumperi de la ei ????

recas go home nu aveti voi treaba cu fotbalul galchev e mai bun decat kone din ce l-am vazut oricum de platini am fost reticent de la inceput era clar ca orice s-ar zice vestiarul nu il va primi bine dupa scandalul de la meciul amical cand i-a lovit pe grigore si rus si in plus niciodata nu m-a impresionat atunci cand l-am vazut jucand desi era foarte laudat la fel marele spas delev laudat de zici ca era cel putin messi si cr7 la un loc a ajuns la metin scuipa in bosfor aia din liga z din turcia

emeel88
emeel88  •  12 Iulie 2012, 00:54

Cat de idiot sa fi dupa teapa cu Platini sa mai faci afaceri cu bulgarii , de cand sunt o forta in fotbal bulgarii de sa cumperi de la ei ????

Vezi toate comentariile (21)
Comentează