FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 3-4

Pleacă Ando de la Dinamo?

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Tehnicianul lui Dinamo se gîndeşte serios să plece din Ştefan cel Mare, nemulţumit fiindcă nu i se aduc fundaşi.

Evoluţia dinamoviştilor din partida de aseară l-a scos din sărite pe Ioan Andone. Imediat după meci, "Fălcosul" şi-a convocat jucătorii la o şedinţă, chiar în vestiar. Supărat pe desele probleme din apărare, Ando a tunat la adresa fundaşilor şi chiar a adus în discuţie posibilitatea de a renunţa la funcţia de antrenor!

Fotbaliştii s-au gîndit că e doar o reacţie la nervi, dar antrenorul de 50 de ani este nemulţumit de mai multă vreme, iar surse din club spun că este supărat pe conducere, care i-a promis că îi va aduce fundaşi. Rînd pe rînd apărătorii care i-au fost promişi nu au ajuns în Ştefan cel Mare din cauza salariilor solicitate, de peste 150.000 de euro pe sezon. "I se promit apărători de clasă, dar zilele acestea au fost aduşi doi puşti camerunezi în probe. Normal că te apucă nervii!", a spus o sursă din club.


"A fost o înfrîngere dureroasă. Trebuie să ne revenim cît mai repede, pentru că nu mai avem voie să facem paşi greşiţi pe teren propriu"
Ionel Dănciulescu

"Sînt pregătit din punct de vedere fizic, dar deocamdată nu am ritm de joc. O să vedeţi un alt Dănciulescu în perioada următoare"
Ionel Dănciulescu

"Speram să cîştigăm şi am îndrăznit să visăm la asta. Nu ştiu dacă Dinamo are cea mai slabă apărare, dar acesta este punctul lor slab"
Marian Pană, antrenor "U" Cluj

"Am găsit un adversar care să dea un gol mai mult ca noi. Cu Rapid am avut noroc şi am reuşit să întoarcem rezultatul, dar acum nu ne-a mai mers"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
libertate.financiara
libertate.financiara  •  30 August 2010, 16:50

Sistem de afacere la cheie si sursa nelimitata de venit pentru toata viata : acestea pot fi si ale tale ! Inarmeaza-te cu incredere si bunavointa si incepe sa castigi bani ! Eu voi fi indrumatorul tau. Investesti doar 9$ si poti castiga peste 504$ lunar. Detalii la email [email protected]

nelu0076
nelu0076  •  28 August 2010, 21:37

de ce totr vorbiti si scoateti cei de la GS ca pleaca ando , ca nu stiu ce alte prostii. Andone nu pleaca de la Dinamo. E cea mai buna echipa si nu va pleca. V a sta sa faca echipa si performanta . oricum Dinamo ia titlul anul asta.

east17
east17  •  28 August 2010, 21:29

Antreneaza echipa favorita Dinamo, steaua, rapid, craiova, timisoara sau oricare alta echipa in cel mai complex manager league online de fotbal cu 2 meciuri pe zi antrenamente, cantonamente, upgrade stadion, transferuri, cupe particulare si cupa campionilor. Un sezon tine o luna cu promovare si retrogradare. Peste 60.000 echipe. copiaza linkul de mai jos fara spatiu intre manager si league si demonstreaza calitatea ta de manager ://www.manager league.com/index.pl?ref=82580

Vezi toate comentariile (82)
Comentează