FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pleacă de la Steaua fără să-şi cunoască patronul! Federico Piovaccari atinge o premieră istorică în "era Gigi Becali" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 21:49

Federico Piovaccari va rămîne cu siguranţă unul dintre cei mai buni jucători străini care au trecut pe la Steaua, alături de Cyril Thereau, Vasily Hamutovski, Andres Mendoza şi Pablo Brandan. Jucătorul are mari şanse de a pleca din Ghencea, fără a-l cunoaşte pe Gigi Becali. 

Italianul adus de Mihai Stoica a impresionat pînă acum în Ghencea, înlocuindu-l cu succes pe Raul Rusescu. Atacantul are însă şanse mici de a mai continua în Ghencea şi din sezonul viitor. Salariul pe care acesta îl are la Sampdoria fiind mult peste ceea ce Steaua îi poate oferi în acest moment, 700.000 de euro.

Mai mult ca sigur, Piovaccari va părăsi Steaua fără a-l cunoaşte cel mai cunoscut şi influent om, Gigi Becali. Totodată, italianul bifează şi o premieră. Este singurul jucător care de cînd Gigi Becali este patron a scăpat fără să fie vreodată criticat.

Patronul Stelei este cunoscut pentru reacţiile pe care le avea după partidele mai puţin reuşite făcute de echipa sa, dar şi pentru rapiditatea cu care îşi schimba părerile.

Kapetanos a prins perioada de "glorie"
Printre jucătorii care au venit la Steaua după ce patronul a intrat la închisoare se numără şi Pantelis Kapetanos. Grecul va părăsi şi el Steaua în vară.

Totuşi, atacantul îl cunoaşte foarte bine pe Gigi Becali din prima sa experienţă în Ghencea. Nu de puţine ori a intrat în gura sa, mai ales că în acea perioadă parcursul roş-albaştrilor nici nu se compara cu cel din acest sezon.

Bogatinov, necunoscută şi petru patron şi pentru suporteri
Martin Bogatinov va pleca şi el de la Steaua în vară şi are mari şanse să o facă fără să prindă vreun meci oficial pentru roş-albaştri.

Macedoneanul nu îl cunoaşte nici el pe cel care îi plăteşte salariul degeaba. Chiar dacă ar fi fost în libertate, Bogatinov nu ar fi avut cum să fie criticat de Gigi Becali, neavînd cînd să greşească.

Nu-şi vede "febleţea" pe viu
Încă de cînd era în libertate, Gigi Becali îşi dorea să-l vadă pe Lucian Sînmărtean în tricoul Stelei. De fiecare dată negocierile dintre echipa din Ghencea şi mijlocaş nu au ajuns la bun sfîrşit.

Adus în iarnă la Steaua după mai multe încercări, Lucian Sînmărtean a semnat un contract valabil pentru un an şi jumătate. Cum patronul Stelei mai are de stat 2 ani şi jumătate în închisoare, şansele ca acesta să-l vadă pe viu în tricoul Stelei sînt minime.

Sînmărtean, mai mult ca sigur, nu mai continue la Steaua şi din 2015. Atunci va avea aproape 36 de ani şi cel mai probabil jucătorul îşi va încheia cariera.

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (12)
helioglobalus
helioglobalus  •  26 Aprilie 2014, 17:36
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Aprilie 2014, 09:47

Federico ...n ai pierdut nimic ...

norocul lui!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Aprilie 2014, 09:47

Federico ...n ai pierdut nimic ...

vasglo
vasglo  •  26 Aprilie 2014, 09:24

Ouaauu....! Asta da stire demna de cel mai "tare" ziar de sport din Romania!!..:))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează