FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Pleacă la Steaua, leşinatule!" » Dorin Rotariu produce un nou scandal la Dinamo! Şefii: "O să analizăm!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 15:54

După ce-a semnat un contract de reprezentare cu impresarul favorit al antrenorului Stelei, Dorin Rotariu creează acum un nou scandal la Dinamo!Actul de reprezentare este încă valabil, iar mijlocaşul pare chiar în relaţii foarte strînse cu familia Reghecampf. Pe pagina de Facebook, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a postat o fotografie de la un eveniment monden, în care apare alături de Rotariu şi de alte persoane apropiate.

Imediat fanii dinamovişti au luat foc. Pe pagina de Facebook a unui grup de suporteri ai roş-albilor, "Ultras Tei", au fost postate comentarii la această poză prin care Dorin Rotariu e criticat foarte dur.

Cele două mesaje dure ale fanilor:

"Initial am crezut ca e o poza mai veche ca sa mai agite spiritele, dar, din pacate (pentru tine), e chiar din seara asta... Dorine, esti deosebit de prost! Extrem de prost! Sa te tii bine! S-a terminat pentru tine, lesinatule! Ne vedem la Chiajna sau poate si mai devreme! Ai vrut sa te joci cu CAINII, acum hai la "joaca"!

Dorine, ai vrut sa te joci cu CAINII si iata ca ti s-a indeplinit dorinta! Domnule Negoita, va rugam si va sfatuim sa dati un EXEMPLU cu acest "copil inocent": 3 ani la Dinamo II si salariul minim legal, apoi poate pleca linisitit la steaua!"

Şefii dinamovişti analizează situaţia
Conducătorii echipei din "Ştefan cel Mare" n-au ignorat această situaţie. Surse din cadrul clubului au dezvăluit că şefii vor analiza noul gest al fotbalistului şi vor lua o decizie.

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (135)
talpaiadului
talpaiadului  •  26 Aprilie 2014, 15:58
Postat de craz1est pe 26 Aprilie 2014, 01:36

Si reghe de unde mai da 1 milion, daca tre sa dea 800.000 pe Tucudean; 2.100.000 pe Grigorie si 1.600.000 pe balgradean !? ; Ii mai vreti sau nu la Steaua !?"

Stai linistit ca nu-i vrea nimeni la Steaua pe respectivii, sunt doar vorbe-n vant. Vorbesti de parca te-ai referi la Ibra, Pepe si Curtois, nu la alde Cutudean si penibilul ala de Balgradean.

agentul0007
agentul0007  •  26 Aprilie 2014, 02:17

rotariu trebuia sa evite sa iasa in evidenta mai ales ca au mai fost discutii despre el si impresara ,iar ana maria nu asa trebuia sa faca , sa posteze poze cu amandoi nu asa se face cu jucatorii care spune ca este impresara lor mai ales cu unii de la dinamo ,se stie ca este o rivalitate ff mare .ea isi vede interesul si vrea sa il ia la steaua sa poata face bani dupa urma lui. atat vrea bani

hofer
hofer  •  26 Aprilie 2014, 01:50

No sa ajunga nimic nici acest copilas care se pare ca este prost indrumat. Cu Reghe nu o sa ajunga el departe.

Vezi toate comentariile (135)
Comentează