FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Pleacă Lăcătuş de la Vaslui? Porumboiu: "Nu cred, mie nu mi-a zis nimic"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2010 00:00

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că, dacă antrenorul Marius Lăcătuş (46 de ani) va dori să plece de la echipă, el nu se va opune, însă a precizat că nu crede în zvonuri.

"Am înţeles că Marius vrea să plece, dar sînt sceptic, mie nu mi-a zis nimic. Nu s-a pus problema să îl dau afară, el este un om liber şi poate face ce doreşte. Nu banii lui Porumboiu îl vor ţine. Dar, repet, eu nu ştiu nimic"
, a explicat Porumboiu la sportro.

"Bugetul nostru pentru anul viitor va fi de criză, dacă nu cîştigăm nimic. Dacă vom lua Cupa, va fi frumos"
, a mai continuat el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Mai 2010, 00:51

Eu zic mai degraba sa ii pupati mainile lui Lacatus...a facut dintr-o echipa de 3 lei....o echipa care se bate la titlu. Un pic mai modesti mai baieti...totusi...e vorba de FC Vaslui nu de Barcelona. Nu credeti ca deja pozitia din clasament este cu mult peste valoarea echipei? Sigur, o sa ziceti ca si Steaua e in aceeasi situatie si o sa va dau dreptate. Si Steaua este pe o pozitie mai buna decat valorea echipei...dar Steaua e STEAUA...nu e FC Porumb SRL

suhy
suhy  •  20 Mai 2010, 13:15

Nu e o mare pierdere...LACA nu a fost simpatizat de public si de galerie...si reciproc cred!!!

bek
bek  •  20 Mai 2010, 12:24

Porumboiul ar face bine sa il schimbe cu un antrenor rasat , nu ca Lacatus ar fi slab dar daca vrea mai mult e benefica o schimbare !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează