FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Pleşan nu a făcut deplasarea la Tîrgu-Jiu

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Steaua a plecat ieri spre Tîrgu Jiu, cu o escală la Rîmnicu Vîlcea, unde roş-albaştrii au rămas azi noapte. Din lotul deplasat în Oltenia nu face parte Pleşan.

Stoichiţă a sperat că medicii îl vor recupera pe mijlocaşul central afectat de probleme musculare, dar Mihăiţă e în continuare indisponibil. Alţi accidentaţi sînt Artiom Karamian şi Bicfalvi.

NOUTĂŢI DIN GHENCEA

- Emeghara şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere. Nigerianul anunţat titular pentru meciul de mîine, cu Pandurii, a împlinit 26 de ani.
- Steliştii ştiu deja cum va arăta meciul cu Pandurii. "Prima repriză o să fie închisă, să sperăm că în a doua vom decide victoria noastră", a declarat Toja la GSP TV.
- David Lopes, fundaşul central de la Cordoba pe care s-au bătut Steaua şi Dinamo în iarnă, nu a mai prins echipa în Spania de trei luni! Brazilianul de 28 de ani anunţase că ar veni în Ghencea la vară, cînd devine liber.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  25 Martie 2010, 12:59

@lucian aia care au intrat pe teren cu Arges sau cu Liberec? @stere poate vorbesti cu ciobanu' sa joace suporterii de la vara, ca jucatori oricum nu mai cumpara

 •  25 Martie 2010, 12:26

pt.cel de sub mine: Din cauza celor ca tine nu reusim sa scapam de I.Diot. Cand ai scris tampeniile astea aveai cumva fularul cainilor la gat!? STRANGE-TE cu el!!!

 •  25 Martie 2010, 12:22

daca suporterii incurajau echipa pe ghencea....aveam cel putin 2 victorii in plus...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează