FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Poli a fost aproape de a obţine semnătura lui Paul Codrea pînă în vară » Pierdut în 24 de ore

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 20:21

Mijlocaşul Sienei a ajuns în cele din urmă la Bari, sub formă de împrumut pe şase luni

Deşi se bucură pentru transferul la Bari, în Serie A, Paul Codrea are totuşi o urmă de regret că nu a revenit acasă, la Timişoara. Mijlocaşul de 29 de ani a fost împrumutat luni, în ultima zi de mercato, de către Siena, la Bari. Codrea a ţinut permanent legătura cu oficialii lui Poli, pentru un posibil împrumut pînă în vară. "Sincer, acum cu un ochi rîd, cu altul plîng. Mă bucur de transferul la Bari, dar mi-ar fi plăcut şi o experienţă acasă, mai ales că Poli se bate la titlu în acest sezon şi este un an important pentru club", a spus Codrea.

Mijlocaşul a explicat cum a ajuns să revină în Serie A. "Am fost în negocieri cu Poli, dar totul a căzut cînd a apărut varianta Bari. De fapt, le-am spus oficialilor de la Poli că trebuie să aştept pînă se termină mercato în Italia şi apoi vedem. Cînd Bari şi-a manifestat interesul, cluburile s-au înţeles rapid şi am semnat. Pentru a ajunge la Poli, era puţin mai complicat, pentru că trebuia să-mi rezolv situaţia cu Siena", a povestit Codrea.

Vine la vară?
Internaţionalul timişorean i-a asigurat însă pe fanii viola că, pînă la finalul carierei, va mai îmbrăca tricoul lui Poli. "Am şi stabilit cu conducerea clubului că rămîne să colaborăm pe viitor. Oricum se va întîmpla, la vară sau la anul, oricum voi reveni şi voi juca pentru TImişoara. Asta cu siguranţă!", a transmis Codrea.


236 de partide a bifat Codrea în Serie A şi Serie B pentru Genoa, Palermo, Perugia, Torino şi Siena

44 de selecţii la echipa naţională şi 1 gol are mijlocaşul originar din Timişoara

"Codrea s-a oferit să vină la Timișoara, a fost prima lui opțiune, însă conducerea Sienei a decis să-l transfere la Bari"
Daniel Stanciu, manager sportiv Poli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează