FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Trei jucători, fiecare cu peste 200 de meciuri la Liga 1, puși pe liber de un club din Superligă!

Leo Grozavu
Leo Grozavu

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 09:18 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 11:31

Politehnica Iași a reușit să încheie conturile cu trei dintre jucătorii pe care antrenorul Leo Grozavu nu dorea să se mai bazeze în acest an, Răzvan Tincu, Gabriel Vașvari și Claudiu Belu-Iordache. Cei trei aveau CV-uri extrem de bogate.

Tincu (36 ani) are 248 de meciuri în Superliga, 77 în Liga a II-a și 29 în prima ligă cipriotă, Vașvari (37 ani) are 283 prezențe în eșalonul de elită intern și 87 în cel secund, iar Belu-Iordache (30 ani) are 217 apariții în prima noastră divizie și 31 în cea de-a doua.

Mihai Rotaru a mers în vestiar, imediat după eșecul cu FCSB, apoi a făcut anunțul: „Din acest moment, doar asta mă interesează”
CSU Craiova - FCSB 0-3
Mihai Rotaru a mers în vestiar, imediat după eșecul cu FCSB, apoi a făcut anunțul: „Din acest moment, doar asta mă interesează”

Politehnica se mai despărțise în această iarnă de Luis Phelipe, vândut la FCSB, Andrei Ciobanu, ajuns la FC Voluntari, și Risto Jankov, reîntors în țara lui Macedonia de Nord.

La ora actuală, Poli mai tratează rezilierea înțelegerii lui Jakub Vojtus și împrumutul lui Antonio Dumitru la un club de ligă secundă.

La capitolul sosiri ale iernii, Iașul a mutat cu Bouhenna (Ionikos Nikeas, Grecia 2), Saghiri (Viktoria Koln, Germania 3), Allanzinho (Santos, Brazilia 2), Todoroski (Zalaegerszeg, Ungaria 1), Mihai (CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava) și Bettaieb (Boluspor, Turcia 2). 

Leo Grozavu e sincer, după ce Poli Iași a învins-o pe U Cluj: „Am făcut ceva ce nu se face la fotbal”

Poli Iași a învins-o pe U Cluj, scor 1-0, în runda #23 din Superliga. Antrenorul Leo Grozavu (56 de ani) este mulțumit de randamentul jucătorilor săi.

„Am trăit meciul la fel ca pe oricare altul. Băieții merită felicitări, au făcut o partidă fantastică. Am fost foarte bine organizați, nu le-am dat multe șanse adversarilor. Nu-mi amintesc vreo ocazie clară. Sigur, au fost câteva situații, s-au plimbat câteva mingi pe acolo. Perfecți nu putem să fim. 

Una peste alta, o partidă încrâncenată, de luptă, în care au reușit să ținem piept. E normal la fotbal, jucătorii care au calitate trebuie să facă diferența, astăzi a fost Sergiu Buș, la meciul următor poate fi altcineva. Îl felicit și pe el, avea nevoie de acest gol, după o perioadă destul de lungă în care nu a marcat. Eu îl știu pe Bouhenna, am mai lucrat cu el. Este un jucător care are personalitate, dă siguranță, este un jucător responsabil, a strâns jucătorii în jurul lui, chiar dacă a venit de puțin timp. 

În momentul de față, grupul e cel mai important. Încă e devreme să facem aprecieri sau să-i caracterizăm (n.r. pe jucătorii aduși iarna aceasta). Toți cei care au intrat și-au făcut treaba. Todoroski are nevoie de ritm. Abel Bettaieb la fel, intrat la pauză și a făcut o partidă bună ca efort, ca implicare, ca atitudine, are nevoie de timp, are două antrenamente, am făcut, așa, cam ce nu se face la fotbal. Nu aveam multe soluții în atac și am fost nevoiți să-l introducem”, a spus Leo Grozavu, pentru Prima Sport.

Citește și alte articole:

Ioan Ovidiu Sabău, supărat pe elevii săi după eșecul cu Poli Iași: „Lipsa de concentrare și curaj!”
POLI IAȘI - U CLUJ 1-0
Ioan Ovidiu Sabău, supărat pe elevii săi după eșecul cu Poli Iași: „Lipsa de concentrare și curaj!”
Sergiu Buș îi dă o nouă lovitură lui Dinamo! Poli Iași o bate pe U Cluj și se îndepărtează de ultimele două locuri » Clasamentul ACUM
POLI IAȘI - U CLUJ 1-0
Sergiu Buș îi dă o nouă lovitură lui Dinamo! Poli Iași o bate pe U Cluj și se îndepărtează de ultimele două locuri » Clasamentul ACUM

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  29 Ianuarie 2024, 10:09

Cred ca Iasiul va fi cel putin una din echipele de la baraj ! S-a dovedit cu U Cluj ca nu face parte din Cooperativa si va fi luata la tranta de toti , inclusiv de arbitri ..... un meci de acest gen asteapta Cooperativa ..... sa puna una din echipe la zid .....ca doar nu se plimba punctele pe la Iasi pentru viitoarele adversare ale lui U Cluj din Cupa Romaniei , si sa bage pe Otelul in play-off !!!

neacaisa
neacaisa  •  29 Ianuarie 2024, 10:06

pai rapidistii acum 2 ani ziceau ca belu-iordache e bun de nationala, acum nu e bun nici de iasi?

soimiisibiu
soimiisibiu  •  29 Ianuarie 2024, 09:53

Cei trei avea un CV-uri extrem de bogate. Halal limba română și gramatica ei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează