FOTBAL  »  Superliga  »  TIMISOARA IN ANTALYA

FOTO » Poli Timişoara a efectuat în această după-amiază primul antrenament din Turcia

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2010 00:00

Jucătorii echipei Poli Timisoara au efectuat, în această după amiază, primul antrenament din cantonamentul de la Lara (Antalya), a informat site-ul oficial al timisorenilor.

Sedinţa de pregătire, care a inceput la ora 17:00, s-a desfăşurat pe ploaie, chiar dacă temperatura a fost una excelentă pentru această perioadă. Când lotul echipei de pe Bega a a ajuns în Antalya, termometrele arătau 15 grade Celsius.

Delegaţia timisorenilor a ajuns astazi în staţiunea Lara, din Antalya, acolo unde, până pe 27 ianuarie, elevii lui Ioan Sabau vor efectua primul stagiu de pregătire al iernii. Lotul s-a cazat la hotelul "Kervanseray".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
daniel_ray
daniel_ray  •  16 Ianuarie 2010, 21:23
Postat de pe 16 Ianuarie 2010, 18:47

Propun ca mesajele de la caini si de la bragadiristi sa fie interzise ! :-( Numai sa injure stiu!

Te bagi la un pariu cu mine ca nici in editia viitoare a Europa League nu veti bate pe nimeni? Din pacate nu veti mai fi cap de serie! ooof oooof maaaai maaaaai!

 •  16 Ianuarie 2010, 21:01

@ stelist Bai capra raioasa, cum sa dea antrenamentele stelei cand voi si la meciurile oficiale va prezentati ca la antrenamente. Nu ie nimeni in tribune ca va sparge dintzii oierul :)) Va joaca in picioare ca pe niste iezi proshti.

skrilla
skrilla  •  16 Ianuarie 2010, 20:44
Postat de pe 16 Ianuarie 2010, 18:30

Voi nu vedeti ca nu intereseaza pe nimeni antrenamentul lu bragadiru??? De ce nu dati poze de la antrenamentul Stelei, cat v-a dat Iancu sa nu dati stiri cu Steaua??? :-(

Ba da,ma intereseaza pe mine:) Ahh si apropos,invata un pic de geografie ca sa vezi pe unde e Bragadiru.De ce trebuie sa fii prost?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează