FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Poli Timişoara află azi dacă rămîne în Liga 1!

Timişorenii se roagă să
primească un
verdict favorabil
de la TAS
Timişorenii se roagă să primească un verdict favorabil de la TAS

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 23:01

Timişoara aşteaptă cu sufletul la gură decizia tribunalului de la Lausanne, dar Iancu e pesimist.


După o zi întreagă de audieri la Lausanne, oficialii Timişoarei speră să obţină astăzi măcar prezenţa în sezonul viitor al Ligii 1, după ce Liga Campionilor este deja un vis compromis. Patronul Marian Iancu nu crede însă că TAS va schimba decizia internă. "E aproape imposibil să primim un verdict favorabil, pentru că ar compromite competiţiile UEFA. Impactul asupra unei astfel de decizii este destul de mare, dar noi sîntem pregătiţi pentru orice. Să avem o decizie finală şi apoi vom şti ce e de făcut", a spus ieri Iancu, de la Lausanne.

În schimb, autorităţile locale au o doză suplimentară de optimism. "Am vorbit cu domnul Chivorchian şi era mulţumit că au putut să-şi prezinte apărarea aşa cum şi-au dorit. Dacă Poli va cîştiga, atunci Federaţia va avea probleme foarte mari", a explicat viceprimarul Adrian Orza.

"Pînă TAS va da un verdict final, nu putem decît să aşteptăm. Orice alte vorbe sînt acum de prisos şi cred că este corect să explicăm mai multe suporterilor noştri atunci cînd vom avea o decizie finală"
Gheorghe Chivorchian, director executiv Poli

Enervaţi de întîrziere
Oficialii timişoreni s-au arătat extrem de deranjaţi de faptul că FRF a interzis iniţial echipei timişorene să-şi susţină nevinovăţia la tribunalul de la Lausanne. "Sînt contrariat de faptul că nu ni s-a oferit dreptul de a merge la TAS decît pe ultima sută de metri. I-am spus şi personal acest lucru domnului Sandu, iar el m-a asigurat că a făcut tot posibilul să se schimbe anumite regulamente pentru ca Poli să ajungă la tribunalul din Elveţia", a explicat Orza.

Amical în incertitudine
Elevii lui Dusan Uhrin vor întîlni astăzi, de la ora 18:00, pe FC Bihor. Tehnicianul ceh a anunţat că se va baza pe o echipă cu care speră să înceapă şi primul meci din noul sezon al Ligii I. În urmă cu doar trei zile, bănăţenii au pierdut cu formaţia orădeană în deplasare cu scorul de 3-1. Partida de astăzi se va juca pe stadionul "Dan Păltinişanu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
iuly666
iuly666  •  15 Iulie 2011, 10:34
Postat de nelutm2011 pe 15 Iulie 2011, 10:14

AR FI INTERESANT UN SONDAJ-CINE VREA SI CINE NU VREA CA POLI TIMISOARA SA RAMANA IN LIGA 1?

ce sa vedem in sondajul ala adevarul ? 450 si ceva de voturi ca sa ramana timisoara .. voturi aici ma refer de la toti "suporterii infocati" ai timisoarei .. si de vreo 5 ori mai multe contra ?

ciprian73
ciprian73  •  15 Iulie 2011, 10:25
Postat de nelutm2011 pe 15 Iulie 2011, 10:14

AR FI INTERESANT UN SONDAJ-CINE VREA SI CINE NU VREA CA POLI TIMISOARA SA RAMANA IN LIGA 1?

In pofida atacurilor venite dinspre Timisoara,este evident ca va preferam pe voi in dauna o-i-l-o-r,dar din pacate pentru voi sansele sunt sunt cred sub 1%,fiindca Jabba e un mincinos notoriu si cred ca v-a infundat cu intentia de a lua banii si a pleca!!!Spun asta pentru ca M. Stan i-a avertzat de cel putin 10 ori public sa-si rezolve problemele cu 2-3 luni inainte,dar cu toate astea nu a facut-o!!!Oare de ce??!

nelutm2011
nelutm2011  •  15 Iulie 2011, 10:14

AR FI INTERESANT UN SONDAJ-CINE VREA SI CINE NU VREA CA POLI TIMISOARA SA RAMANA IN LIGA 1?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close