FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - POLI TIMIŞOARA 0-0

Poli Timişoara îl aduce pe Makinwa de la Lazio în locul lui Parks

Ayodele Makinwa, Makinwa, Lazio
Ayodele Makinwa, Makinwa, Lazio

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Poli în transferă pe atacantul lui Lazio Roma pentru a-l înlocui pe costaricanul intrat în gura lui Marian Iancu după remiza de la Bistriţa

Iancu s-a enervat teribil din cauza ineficienţei lui Parks la Bistriţa şi forţează un transfer de top în avanposturi! "Da, negociem transferul unui atacant dintr-un campionat puternic al Europei. Trebuie să ne grăbim pentru că perioada de transferuri se încheie în 25 februarie", a confirmat ieri team-managerul lui Poli, Daniel Stanciu, la Radio Timişoara.

Gazeta a aflat că Poli discută cu nigerianul Ayodele Makinwa (26 de ani), aflat sub contract cu Lazio Roma pînă în vara lui 2011! Formaţia din Serie A vrea însă să se disperseze cu orice preţ de serviciile nigerianului, pentru a elibera în lot un loc de extra-comunitar. Deşi şi-ar fi dorit o aventură în Spania, Makinwa a fost mai aproape, în acest mercato, să ajungă în Anglia, la Everton sau West Ham United, dar şi în Grecia, acolo unde PAOK Salonic a insistat pentru împrumutul său pînă în vară.

Alături de Timişoara, ultima formaţie care s-a arătat interesată de achiziţionarea atacantului de culoare este Neuchatel Xamax din Elveţia. Timişorenii mai au la dispoziţie 3 zile pentru a rezolva transferul lui Makinwa. 

"Parks e de o nesimţire cruntă, la Bistriţa a ratat din toate poziţiile. Dacă nu-şi schimbă atitudinea, e liber să plece unde-o vrea!"
Marian Iancu, patron Poli Timişoara

14 prezenţe şi un gol a strîns Makinwa pentru echipa naţională a Nigeriei

3,3 milioane de euro a plătit Lazio în 2006 pentru transferul atacantului nigerian de la Palermo

Amendă şi un meci în tribună
Criticat dur de Marian Iancu, costaricanul Winston Parks riscă o amendă de 2.000 de euro, dacă Sabău îi face referat la conducere pentru indolenţa din teren. În plus, "Moţul" e decis să-l excludă din lot pentru meciul următor, cu Poli Iaşi.

Ionescu, certat în vestiar
După meci, în vestiar, Sabău l-a luat la ochi pe Claudiu Ionescu. "Nu se poate să intri pe gazon cu atîta indolenţă! Te-am băgat să cîştigăm mijlocul terenului şi ai jucat total haotic", i-a zis Moţul. Ionescu a fost certat şi în timpul meciului de căpitanul Dan Alexa, care a luat un "galben" după ce mijlocaşul a ratat o pasă către Bonfim şi i-a pus pe contraatac pe bistriţeni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
 •  22 Februarie 2010, 16:33

Deci ma repet, poate acum o sa postati: Oricum ati lua-o voi, Poli Timisoara este doar una si aia o sa va scoata fotbalul din cap anul asta la toi!!!

 •  22 Februarie 2010, 16:27

Parks a demonstrat ca e unul din cei mai buni atacanti din Romania, probabil nu a apucat inca sa se acomodeze in retur, dar sunt convins ca isi va reveni. Are o tehnica si o forta deosebite...

 •  22 Februarie 2010, 15:26

desfintati creaturile bolsevice steaua si dinamo aduse cu tancurile in diviyia a!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează