FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, 18:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Poli Timişoara nu riscă: "Stelian Stancu nu va evolua cu Gaz Metan"

Stelian Stancu
Stelian Stancu

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2009 00:00

Fundaşul echipei Poli Timişoara, Stelian Stancu, nu va fi folosit de Gabi Balint în partida cu Gaz Metan Mediaş, deşi i-a fost anulat cartonaşul roşu primit cu Pandurii. Conducerea bănăţenilor nu vrea să rişte nimic deoarece decizia nu este definitivă şi irevocabilă.

"Am hotărât, de comun acord, atît administraţia, cît şi staff-ul tehnic, să nu riscăm prin folosirea jucătorului Stelian Stancu în următorul meci, atît timp cât pe rolul instanţelor de judecată sportivă există cauze similare, fără ca acestea să se fi încheiat printr-o hotărîre definitivă.

În lipsa unui precedent, care să stabilească o regulă, hotărîrea noastră vine să elimine orice emoţie viitoare şi cu atât mai mult să anuleze suspiciunile", a declarat patronul Marian Iancu, pentru site-ul oficial al clubului.

Iancu a mai precizat că decizia Comisiei este doar una justă, nicidecum nu înseamnă o împăcare între FRF şi FC Timişoara. "Faţă de acest lucru, menţionăm că verdictul comisiei a fost unul corect, în spiritul jocului şi în litera regulamentelor, ocazie cu care ne bucurăm să descoperim o atitudine, sperăm, nouă, justiţiară a celor care sunt mandataţi să hotărască şi să emită decizii.

Un aşa-zis avantaj făcut nouă de către o Federaţie ostilă este de neimaginat, nici măcar pentru un regizor de filme science-fiction", a conchis acesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  13 Martie 2009, 16:34

decizie corecta, sa demonstreze cei din lotul lui Poli ca merita sa joace aici, rezervele sa arate ca pot lua locul titularilor!

 •  13 Martie 2009, 15:29

FELICITARI PT. DECIZIA LUATA DE LA MULTI FANATICI AI POLITEHNICII.AR FI BINE SA NU JOACE 2 MECIURI SA NU MAI AVEM NICI UN FEL DE GRIJA.INCA O DATA FELICITARI SI SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI BANII

 •  13 Martie 2009, 14:38

CORECT ! FELICITARI !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează