FOTBAL  »  Superliga  »  

Popa a reclamat două faze

Articol de - Publicat duminica, 03 august 2008 00:00

Antrenorul Ionuţ Popa a comentat şi arbitrajul lui Sorin Corpodean, reclamînd cîteva faza în care "centralul" i-a defavorizat. "În această săptămînă ne-a arătat preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, ultimele tendinţe de la Euro, dar una am văzut pe video şi alta a fost azi. La scorul de 1-0 am avut o lovitură liberă la care Burdujan a comis henţ pe linia de 16 metri şi nu s-a acordat nimic. Apoi, la golul doi al Vasluiului a fost o lovitură liberă acordată greşit", a comentat Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  04 August 2008, 09:31

nea popa te asteptam in b ca tare te-ai mai bucurat ca a retrogradat ceahlaul.vezi ca cel de sus nu doarme ca ati ramas in a ilegal

 •  04 August 2008, 01:33

Domnul Popa cred ca se adreseaza persoanelor necunoascatoare de fotbal cand face astfel de declaratii. Adevaratul public iesean nu poate fi pacalit. Domnule Popa, am vazut toti si a fost evident tot meciul, chiar si la 1-0, ca echipa noastra va pierde. Nu arbitrajul este de vina. Am pierdut fiindca nu avem jucatori de valoare, fiindca cei care joaca nu sunt pregatiti, fiindca tactic ati gresit si acest joc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează