FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Popa mai vrea cinci jucători: "Ori facem achiziţii, ori picăm!"

Trupa lui Popa s-a impus cu 2-0 în amicalul cu FC Snagov
Trupa lui Popa s-a impus cu 2-0 în amicalul cu FC Snagov

Articol de , - Publicat joi, 07 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2011 22:01

Antrenorul Ionuţ Popa crede că argeşenii mai au nevoie de cel puţin 5 jucători pe posturile deficitare.

- Domnule Popa, sînteţi pregătiţi de noul sezon?
- În mare măsură, da. Oricum, noi vom face totul pentru a rămîne în Liga 1. Sîntem o echipă mică, nou-promovată, şi vrem să ne menţinem aici. La Europa League să se gîndească alţii!

- Cu cine vă veţi bate pentru îndeplinirea obiectivului?
- În acest an cred că sînt mai multe decît de obicei. 6-7 echipe sînt de valori aproximativ egale, cele care au promovat, plus Sportul.

- Cu lotul actual aveţi şanse în prima ligă?
- Clar, nu! Vrea să schimb aproape toată echipa, vor mai rămîne doar 2-3 jucători din lotul de "B".

- Nu e riscant să schimbaţi lotul cu puţin timp înainte de începerea campionatului?
- Ba da! Greu va fi greu şi să omogenizăm echipa, dar jucătorii de pînă acum erau buni doar de liga a doua. Sînt alte cerinţe acum.

- După Dică, Neaga şi Tănasă, aţi pus ochii pe Ghionea, Tameş şi Mărgăritescu…
- Purtăm discuţii în continuare în acest sens. Cu toţi trei, să vedem dacă îi putem aduce aici. Sînt oameni care au pretenţii mai mari. Vineri vom şti sigur dacă vor veni sau nu. Sînt mulţumit totuşi de cei aduşi pînă acum, fotbalişti cu experienţă, orice nou-promovată şi i-ar dori.

Iordache şi Dina, noile achiziţii

Fundaşul Adrian Iordache (30 de ani), fostul jucător al lui Dinamo şi al Rapidului, a ajuns ieri în cantonamentul echipei de la Sinaia şi a jucat în a doua repriză a amicalului cu FC Snagov. Azi va semna pe un an cu gruparea argeşeană. De asemenea, şi olteanul Mihai Dina (25 de ani) era aşteptat aseară la Sinaia, după ce oficialii nou-promovatei s-au înţeles cu impresarul fotbalistului. (Cristian Marinescu)

"Ne-ar mai trebui un portar, un fundaş dreapta, un apărător central, dar şi doi mijlocaşi. Timpul e duşmanul nostru numărul 1" (Ionuţ Popa)

CS Mioveni - FC Snagov (II) 2-0
Au marcat: N. Dică (30), Ayza (60)
Coca - I. Voicu, Olteanu, Agius, Neagu - Enache, Săndulescu, Huzuneanu, Vladu - N. Dică, C. Tănasă. Antrenor Ionuţ Popa. Au mai jucat: Oct. Popescu, Miulescu, Ad. Iordache, B. Stoica, I. Baicu, Mandea, Ayza, Cl. Ionescu, Nilă, Gălan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
flafy
flafy  •  07 Iulie 2011, 12:11
Postat de extazy69 pe 07 Iulie 2011, 02:13

Marsh in B !!! In liga a 2-a acolo e locul Mioveniului ati promovat ca cersetorii ca nishte carpe...Pe teren dupa puncte sunteti in B...Oare nu ajuta Dumnezeu sa intoarca TAS'u decizia sa v-a vad cu curu in B bocind ca ta rfele

gresit!! locul lor e in C...in B ar trebuii sa stea echipe cu o istorie mai mare decat astia!!

tickone
tickone  •  07 Iulie 2011, 11:08

Dl. Popa, vedem k suntetzi pus p treaba, dak acceptatzi o sugestie, uitatzi-va in curte la FC Arges, sunt mai multzi copii kre ashteapta sa iasa din anonimat, dar nu ii vede nimeni, avetzi inclusiv un fundash dreapta bun acolo.

energiaturceni2
energiaturceni2  •  07 Iulie 2011, 03:09
Postat de extazy69 pe 07 Iulie 2011, 02:13

Marsh in B !!! In liga a 2-a acolo e locul Mioveniului ati promovat ca cersetorii ca nishte carpe...Pe teren dupa puncte sunteti in B...Oare nu ajuta Dumnezeu sa intoarca TAS'u decizia sa v-a vad cu curu in B bocind ca ta rfele

tipu', sa nu faci riduri..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează