FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Popescu dă din casă de la antrenamentele lui Hagi și-l arată cu degetul pe Dică în privința randamentului jucătorilor veniți de la Viitorul la FCSB: "Nu știu dacă face ce trebuie"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 09:52

Gigi Becali este dezamăgit de jucătorii aduși de la Viitorul, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman și Florin Tănase, spunând că aceștia nu mai joacă la fel de bine la FCSB.

Gică Popescu a vorbit despre această situație și a declarat că una dintre cauze poate fi antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică.

"De ce jucătorii evoluează cum evoluează la Gică, iar când pleacă în altă parte nu dau randament? Şi-a pus cineva problema? Nu e cumva mâna antrenorului?

Am auzit că se vorbește de presiune. Voi aţi fost vreodată la antrenament, la Viitorul ca să vedeţi ce presiune pune Hagi pe ei? Nu există mai mare presiune ca la echipele lui Hagi.

În plus, ce mare presiune e la Steaua, care a pierdut atât de mulţi suporteri? Nu ştiu dacă Dică face ce trebuie, habar nu am. Dar mă întreb de ce la Gică rupeau pământul şi acum nu mai joacă. Eu sunt convins dacă un jucător de la Steaua se întoarce la Viitorul va juca la fel de bine cum a făcut-o înainte", a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Citește și: Becali a recunoscut în premieră: se simte păcălit de Hagi!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  03 Aprilie 2018, 12:21
Postat de cracker pe 03 Aprilie 2018, 11:50

Pentru ca la viitorul castigau in jur de 2-3 mii de euro si la FCSB castiga 15000. Asta e mentalitatea romanului, sa traga, sa prinda un contract mai bun si pe urma uita sa mai joace fotbal. Pai de ce toti cand pleaca afara fac la fel? Uita sa mai joace fotbal?

Asta le e valoarea, nu le-a luat banii mintea...sunt fotbalisti umflati cu pompa si comparati cu fotbalisti din fotbalul mare fara sa merite doar ca sa le creasca cota si sa il fraiereasca pe Becali sa ii cumpere la preturi mult peste valoarea lor...De ce nu a oferit o echipa din strainatate preturile alea pe Coman sau Tanase? pentru ca nu merita banii aia...Mutu, Tamas, Torje sau Niculescu au jucat f bine cand au venit din provincie la Dinamo si nu le-a luat salariul mintile...si apoi sau transferat in strainatate...

cracker
cracker  •  03 Aprilie 2018, 11:50

Pentru ca la viitorul castigau in jur de 2-3 mii de euro si la FCSB castiga 15000. Asta e mentalitatea romanului, sa traga, sa prinda un contract mai bun si pe urma uita sa mai joace fotbal. Pai de ce toti cand pleaca afara fac la fel? Uita sa mai joace fotbal?

timm
timm  •  03 Aprilie 2018, 11:37
Postat de dubluv pe 03 Aprilie 2018, 11:23

poti sa iti explici comentariul?

Ce nu ai inteles? Vrei un desen?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează