FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Poli Iași a adus un jucător care a aparținut timp de 5 ani celor de la FCSB

Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași
Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași

Articol de , - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 09:58 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 11:10

Politehnica Iași s-a reorientat rapid după ce Silviu Lung junior s-a accidentat în timpul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a ieșit din circuit pentru cel puțin două săptămâni.

Moldovenii au bătut palma cu Toma Niga, un portar în vârstă de 26 de ani care a aparținut între 2017 și 2022 de FCSB.

Florin Răducioiu face un pas în spate în cazul Radu Drăgușin: „Am exagerat” » Și avertizează: „Acum e rudimentar, dar poate crește”
REACȚIE
Florin Răducioiu face un pas în spate în cazul Radu Drăgușin: „Am exagerat” » Și avertizează: „Acum e rudimentar, dar poate crește”

Format la Suceava, unde e născut, Niga a fost cumpărat de trupa lui Gigi Becali, cu 30.000 de euro, de la Foresta. El a fost împrumutat la Academica Clinceni și FC Hermannstadt, la sibieni bifând două meciuri în prima ligă.

Poli Iași a adus un jucător care a aparținut timp de 5 ani celor de la FCSB
Toma Niga, în tricoul celor de la FCSB

Din 2019, jucătorul care are și 67 de apariții în Liga a II-a, a stat la FCSB, apărând însă la echipa a doua, iar din vara lui 2022 a revenit, liber de contract, la Foresta Suceava.

Până la recuperarea lui Lung, Niga, dacă va trece azi testele medicale, se va bate pentru postul de titular la Poli doar cu Ionuț Ailenei. Asta pentru că antrenorul Leo Grozavu a renunțat la Risto Jankov, portarul care a fost în lotul Macedoniei de Nord la Campionatul European derulat în 2021.

Cum au arătat transferurile în iarnă pentru Poli Iași:

Veniri: Hamza Saghiri (mijlocaș central, 26 de ani, Viktoria Koln), Allanzinho (aripă stânga, 23 de ani, Santos), Rachid Bouhenna (stoper, 23 de ani, liber de contract), Todor Todoroski (fundaș dreapta, 24 de ani, Zalaegerszeg);
Plecări: Andrei Ciobanu (mijlocaș central, 26 de ani, ajuns la FC Voluntari), Luis Phelipe (aripă stânga, 22 de ani, ajuns la FCSB pentru 200.000 de euro).

Silviu Lung jr. a evitat să vorbească despre transferul la Rapid

Silviu Lung jr. (34 de ani), portarul celor de la Poli Iași, nu a vrut să vorbească despre un posibil transfer la Rapid în această iarnă, după ce echipa lui a fost umilită de Sepsi, scor 6-0, în runda #22 din SuperLiga.

După ce a luat 6 goluri în meciul de debut al SuperLigii în anul 2024, Silviu Lung jr. a declarat că cei de la Poli Iași au prins o zi extrem de slabă, iar pe viitor trebuie să se prezinte mai bine pentru nu a mai înregistra astfel de rezultate rușinoase.

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, declarase că Lung junior se află pe lista Rapidului.

Întrebat despre un posibil transfer la Rapid, portarul a declarat că în acest moment este cu gândul la Poli Iași, unde vrea să își facă treaba cât mai bine.

„Trebuie să luăm ceea ce este bun, dacă putem lua ceva bun din acest meci. Cred că ne-am reacomodat cu iarba, cu viteza de joc și sperăm ca de la meciul următor să fim mai bine.

Cu atât mai mult putem spune acum că amicalele chiar nu contează. A fost una dintre acele zile, două autogoluri, două penalty-uri, ce poți să spui? Acesta este fotbalul. De asta este frumos și plăcut de atâta lume.

Cert este că mai avem mult de lucru, încă nu avem ritmul competiției, sper să reglăm aceste lucruri, iar etapa următoare să fim mai bine. Mai rău de atât nu cred că se poate.

Nu am ce să comentez. Momentan sunt la Poli, vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici. Despre acest subiect, nu am ce să comentez despre acest subiect. Atât timp cât sunt aici, vreau să-mi fac treaba cât mai bine” a spus Silviu Lung jr., la finalul meciului.

VIDEO Poli Iași s-a antrenat în balon, din cauza zăpezii care a acoperit urbea moldoveană

Citește și: 

Rivala surpriză din Superligă care îi dă emoții lui Mihai Stoica: „O văd cea mai bună!”
FCSB
Rivala surpriză din Superligă care îi dă emoții lui Mihai Stoica: „O văd cea mai bună!”
Îl recunoști? A lăsat-o pe Dinamo pentru a trăi visul american cu soția! Ce mai face azi fostul atacant debutat de Stoican și retras la 22 de ani
DINAMO
Îl recunoști? A lăsat-o pe Dinamo pentru a trăi visul american cu soția! Ce mai face azi fostul atacant debutat de Stoican și retras la 22 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lucian_85
lucian_85  •  24 Ianuarie 2024, 11:34
Postat de emilian_din_iasi pe 24 Ianuarie 2024, 10:19

Numai ”afaceri” ...Pai Jankov era peste Niga....

Mult peste niga era jankov.....adică aia de la oțetul aduc pe pap și noi doar atât putem.....trist .

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  24 Ianuarie 2024, 10:19

Numai ”afaceri” ...Pai Jankov era peste Niga....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează