FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Portar şi fundaş central » Transferuri de ultimă oră la Petrolul!

Fabien Barrillon
Fabien Barrillon

Articol de - Publicat marti, 17 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 17 iunie 2014 21:37

Petrolul a mai făcut două transferuri. După portarul Alberto Cobrea,"lupii" l-au adus şi pe Mirel Bolboaşă, ultima oară la FC Clinceni.

Bolboaşă are 24 de ani şi e un portar înalt, de 1.90 m. Titularul postului de portar la Petrolul este brazilianul Pecanha.

Au luat încă un francez
"Lupii" au anunţat pe site-ul oficial că l-au transferat şi pe fundaşul central Fabien Barrillon. Apărătorul în vîrstă de de 26 de ani a parafat o înţelegere valabilă în următorele 3 sezoane cu Petrolul, aflîndu-se la prima sa experienţă în afara Franţei.

Barrillon şi-a făcut junioratul la Olympique Marseille, unde a evoluat şi pentru echipa secundă, însă adevărata consacrare a cunoscut-o la FC Istres, formaţie pentru care a evoluat în ultimii 3 ani şi jumătate în aproape 100 de partide.

Petrolul l-a mai adus în această vară şi pe fundaşul stînga francez Jean-Alain Andre Fanchone. De asemenea, azi, "lupii" au oficializat şi transferul lui Andrei Peteleu, fundaş dreapta venit liber de contract de la Săgeata Năvodari.

GALERIE FOTO » Petrolul şi-a lansat noul echipament cu care va juca în sezonul viitor


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
hexess
hexess  •  17 Iunie 2014, 23:20

Zicu a plecat si el. Nu ca ar fi fost foarte prezent pana acum, insa azi s-a reziliat contractul.

hexess
hexess  •  17 Iunie 2014, 23:18

A plecat si Guilherme. Contractul lui expira pe 30 iunie insa atat de mult a tras de timp brazilianul pentru o noua intelegere incat i-a scos din sarite pe toti si asa a aparut Fanchone.

cristian_u
cristian_u  •  17 Iunie 2014, 22:12
Postat de gabonne1982 pe 17 Iunie 2014, 21:01

ar trebui interzise si cluburile care primesc masiv bani de la companii de stat.Eu personal n-am nimic cu Pandurii sau Gaz Metan Medias,dar nu-i normal ca "grosul" banilor din visteria acestor echipe sa vina de la companii de stat.Ce-ar mai sari lumea-n sus daca Rapid ar primi bani de la SNCFR sau CFR Calatori.Cred ca avem o mare problema si cu echipele finantate de primarii din banul public (indiferent de culoarea politica a primarilor)

Daca nu ar exista aceste finantari publice ar ramane doar steaua si astra, din pacate. La Petrolul de exemplu s-ar putea face performanta daca ar ar exista un management sanatos. Cu actuala structura nici nu se poate, nici nu se vrea...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează