FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Portari de Hollywood

Articol de - Publicat joi, 19 iunie 2008 00:00

Zivanovici, antrenorul goalkeeperilor rapidişti, îşi filmează elevii în timpul antrenamentului.

Jose Peseiro şi staff-ul lui ino­vea­ză la antrenamente. Cea mai recentă surpriză a pro­dus-o Goran Zivanovici, antrenorul de portari. Sîrbul îşi filmează elevii în timpul şedinţelor de pregătire! “Aşa putem să analizăm mai bine ceea ce am făcut şi vedem clar ce trebuie lucrat mai intens. Gre­şe­lile, dar şi punctele forte, se văd mai bi­ne dacă vizionăm după aceea îm­preună”, le-a explicat sîrbul, care-şi elaborează programele de an­tre­nament în funcţie de studiul video!

Zivanovici le transmite in­di­ca­ţiile sale portarilor, după care se re­trage pe margine şi îi filmează cu o ca­meră mică, de mînă. Rică Ră­­du­canu, portarul de legendă al alb-vi­şi­niilor, a analizat metoda: “In­cre­di­bil! Sincer să fiu, n-am mai auzit să filmezi portarii la antrena­ment! Dar dacă stau bine să mă gîndesc, nu e rea ideea! Pe imagini vezi mai clar că ăla sare mai bine pe dreap­ta, dar are probleme la priză, sau că ălalalt are detentă şi iese bine pe centrări. Filmarea te ajută să prinzi tot felul de chichiţe care îţi scapă în timpul antre­na­men­tului”.

Antrenorul sîrb a lucrat ieri doar cu Andrade şi cu Andrei Marinescu, Co­man avînd în continuare pro­gram separat. Portarul “naţio­na­lei” a evitat exerciţiile spe­cifice.

“Poate că antrenorul o să ne pună la TV ima­ginile din antrena­men­te pentru relaxare, aşa cum ne uităm la filme înaintea meciurilor”
Andrei Marinescu portar Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează