FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Portarul implicat în accidentarea lui Campos vrea să se lase de fotbal

Geovany Campos (sursa foto: sportulbistritean.ro)
Geovany Campos (sursa foto: sportulbistritean.ro)

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 14:28

Atacantul angolez de 26 de ani a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la amicalul de miercuri cu echipa a doua, după un contact cu goalkeeperul Doru Greab.


Atacantul Geovany Campos trece prin momente cumplite. Jucătorul angolez a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu după un contact cu portarul Doru Greab (19 ani), la meciul şcoală de miercuri. Jucătorul va fi transportat la Spitalul de Ortopedie din Cluj, unde va fi operat. "Se putea face această operaţie şi la Bistriţa, însă fratele său a decis să-l ducă la Cluj", a declarat pentru sportulbistritean.ro, directorul Spitalului Judeţean din Bistriţa, Mircea Gelu Buta.

Tînărul portar Doru Greab le-a spus apropiaţilor că intenţionează să renunţe la fotbal, fiind în stare de şoc după ce l-a accidentat involuntar pe Campos. "Nu am intrat cu talpa, aşa cum spun unii. Am făcut alunecare, am lovit mingea şi ne-am lovit tibie în tibie", a spus Doru Greab pentru sportulbistritean.ro.

Geovany Campos susţinea probe de joc la Bistriţa, de o săptămînă, şi încerca să-l convingă pe tehnicianul Nicolae Manea că merită să semneze un contract cu gruparea ardeleană. Clubul bistriţean va suporta cheltuielile legate de recuperarea jucătorului. "S-a întîmplat nenorocirea asta, îmi pare foarte rău. Ne vom ocupa de jucător, ştim ce avem de făcut. Geovany va fi operat la Cluj în aceste zile", a spus Jean Pădureanu.

CIFRĂ
4 atacanţi are la dispoziţie Nae Manea: Bîlbă, Simone Cavalli, Coroian şi Rogozan

Bîlbă a semnat cu Bistriţa
Atacantul Ionuţ Bîlbă (29 de ani) a semnat cu Gloria un contract valabil pînă la sfîrşitul acestui sezon, cu opţiune de prelungire. "Sînt bucuros, am şansa să demonstrez că încă nu mi-am spus ultimul cuvînt în Liga 1. Sper ca prin golurile mele să-i mulţumesc preşedintelui Jean Pădureanu pentru încrederea acordată", a declarat Bîlbă pentru site-ul oficial al ardelenilor.
Bîlbă a debutat în Liga 1 în tricoul Politehnicii Iaşi, la data de 30 iulie 2004, marcînd un gol împotriva lui Rapid, 1-2. Atacantul a adunat 137 de jocuri în Liga 1, competiţie în care a marcat 32 de goluri.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează