FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ

Portretul lui Stefan Nikolici, omul care a dus Steaua în primăvara europeană după cinci ani: ”Niciodată să nu cedezi!”

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 decembrie 2011 20:57

Atacantul muntenegrean adus împrumut pentru 200.000 de euro de la Timişoara a devenit deja un erou pentru fanii roş-albaştrilor


Steaua are un nou erou: Stefan Nikolici. Vîrful de 21 de ani a făcut meciul vieţii sale contra lui AEK Larnaca, ducîndu-i pe roş-albaştrii în primăvara europeană. A scos penalty-ul pe care l-a transformat Rusescu, iar apoi a marcat o "dopietta".

Pînă la meciul cu Larnaca, căpitanul selecţionatei de tineret a Muntenegrului marcase doar de două ori pentru stelişti: în Cupa României, cu Sănătatea Cluj, şi din penalty, în campionat, cu Oţelul Galaţi.

"E un adevărat gladiator!"
Colegii de echipă, dar şi cei din staff cred că Nikolici a devenit indispensabil acum echipei. "Se antrenează extraodinar, e ambiţios şi mereu îşi îmbunătăţeşte calităţile! Cînd şi-a pus şi masca pentru accidentarea suferită la nas, toţi i-am spus că seamănă cu un gladiator. A demonstrat şi pe teren că acest supranume i se potriveşte", îl caracterizează colegii.

Levy l-a umilit cu Astra
Stefan Nikolici a trecut prin clipe grele la Steaua în mandatul lui Ronny Levy. Muntenegreanul a fost foarte puţin folosit, iar la meciul din campionat cu Astra, deşi a început din minutul 1 pe teren, el a fost înlocuit după doar o jumătate de oră de joc! A fost momentul cînd s-a simţit umilit. A fost apoi ameninţat de patron că va fi dat afară, dar el a continuat să se pregătească la fel de intens. Venirea lui Ilie Stan pe banca Stelei l-a reinventat. A început să fie titular constant şi să facă meciuri din ce în ce mai bune. "Niciodată să nu cedezi!" este motto-ul său în viaţă, iar acesta i se potriveşte perfect uriaşului din atacului Stelei în acest moment.

Gigi a vrut să-l dea pe 50.000 de euro
Acum două săptămîni, Gigi Becali îşi dorea să scape cu orice preţ de muntenegrean. Dacia Mioveni ar fi vrut să-l ia împrumut în iarnă pentru 100.000 de euro, dar pe fir a intrat şi Rapidul. Becali a anunţat atunci: "La Rapid îl las şi cu 50.000, numai să scap de el!".

"Prostituatele i-au făcut bine!"
Fost coleg la Poli Timişoara cu Nikolici, fundaşul dreapta dinamovist Luchin spune că-l va suna pe acesta să-l felicite pentru "dubla" cu AEK: "Toată lumea l-a făcut praf după acea escapadă la prostituate, dar el a demonstrat că e un tip puternic. A devenit un erou. M-am bucurat pentru el, îmi e prieten, dar nu m-am bucurat şi pentru calificarea Stelei!", a spus Luchin.

"Nu e momentul să spunem acum dacă-l vom lua definitiv pe Nikolici. O să discut cu Marian Iancu şi vom vedea ce va fi"
Gigi Becali, patron Steaua

6 meciuri ca titular are Nikolici în toate competiţiile la Steaua. În 16 meciuri el a intrat din postura de rezervă

600.000 de euro ar trebui să plătească steliştii în vară pentru transferul definitiv al muntenegreanului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
valah.redandblue
valah.redandblue  •  16 Decembrie 2011, 10:35
Postat de paiazze pe 16 Decembrie 2011, 10:25

Tare mi-e ca ciobanul vrea in continuare sa scape de el...

Pai a dat de inteles imediat dupa meci ca vrea sa-l dea dea , ce nu tie clar? Poate doar Iordanescu sau Oli sa intervina ca altfel este PA .

paiazze
paiazze  •  16 Decembrie 2011, 10:25

Tare mi-e ca ciobanul vrea in continuare sa scape de el...

valah.redandblue
valah.redandblue  •  16 Decembrie 2011, 10:26
Postat de sica2ro200 pe 16 Decembrie 2011, 08:32

E SI UITE CA ACEST ARTICOL MA FACE SA MA BUCUR CA AM SCAPAT DE CARICATURA AIA DE ANTRENOR LEVIER si de noua carte de joc intruchipata in cel mai bun manager...MEmeLICI

Doua nulitati care ne-au tras mult in jos. UN moldovean si un jiddan, bine ca am scapat de doua nullitati.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează