FOTBAL  »  Superliga  »  DNA

Porumboiu a reacționat după ce a fost pus sub urmărire penală: "Suntem o țară de suspecți"

În ultimul an, Porumboiu și-a vândut afacerile din agricultură:
În ultimul an, Porumboiu și-a vândut afacerile din agricultură: "Acum mă ocup doar de produse biblice: pâine, vin şi lapte"

Articol de - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 00:00

Porumboiu spune că nu e afectat după ce a fost pus sub urmărire penală de către Direcția Națională Anticorupție.

Fostul arbitru FIFA și ex-patron al clubului FC Vaslui este pus sub urmărire penală la DNA Iași! Adrian Porumboiu este acuzat de instigare la abuz în serviciu, într-un dosar privind ilegalități cu terenuri, în care mai sunt implicați Gigi Nețoiu și senatorul Dan Marian. Omul de afaceri în vârstă de 66 de ani este cercetat în stare de libertate.

"Faţă de Porumboiu Adrian, procurorii anticorupţie au dispus efectuarea urmăririi penale în legătură cu suspiciunea comiterii infracţiunii de instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, nefiind dispusă vreo măsură asigurătorie", a precizat DNA.

Porumboiu nu a ezitat să comenteze situația în care se află: "Calitatea pe care o prezentați, aceea de suspect, nu-mi creează absolut nici cea mai mică emoție de vreme ce nu am nicio legătură cu faptele pentru care se efectuează cercetări. În niciun moment al activității mele nu am instigat pe nimeni la abuz în serviciu.

Regret că sunt subestimat și cineva ar putea crede că eu aș fi fost «argatul» sau instigatorul în favoarea lui Nețoiu. Calitatea de suspect nu înseamnă nimic atât timp cât suntem o țară de suspecți".

54.000de hectare deținea Porumboiu în 2014, înainte de a vinde Comcereal SA unei firme din Republica Moldova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  05 Noiembrie 2016, 12:02

Bă ***, dă porumbu la cei care ţi-au arendat pământul. Şmecherul ăsta a vândut firma la ceva moldoveni şi acum nu dă oamenilor taxa de arendare a pământului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează