FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu îi face vînt lui Zotta: "Du-te la Rapid, nu poţi refuza!" :D

Articol de , - Publicat sambata, 12 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2011 21:04

Zotta nu vrea însă deocamdată să se întoarcă la Rapid, pentru că ar mai avea de primit bani din urmă de la boss-ul vasluian


Intenţia lui George Copos de a-l aduce din iarnă pe Constantin Zotta în locul lui Dinu Gheorghe a produs convulsii interne la Vaslui. Adrian Porumboiu nu numai că nu se opune mutării, ci îi face vînt preşedintelui său spre Giuleşti: "După cum l-am văzut, lui Zotta îi va fi greu să refuze Rapidul. Mi-a zis că se mai gîndeşte la oferta lui Copos, dar mai mult ca sigur ne vom despărţi".

Finanţatorul galben-verzilor a decis să scape de conducător încă de la începutul toamnei şi a găsit acum în oferta Rapidului acoperirea perfectă. Principalul motiv pentru care Porumboiu vrea să-l schimbe este că Zotta nu s-ar fi interesat suficient de bine în ce priveşte situaţia la transferuri a clubului moldav. Vasluiul plăteşte de cîteva luni patru jucători luaţi în vară care nu au drept de joc.

Joacă la două capete
Pe Constantin Zotta, reacţia şefului său l-a luat prin surprindere. Apropiaţi ai preşedintelui susţin că acesta va accepta să vină la Rapid doar după ce îşi va fi încasat suma de bani restantă de la Vaslui. De aceea, a adaptat un discurs prin care încearcă să menţină calde ambele piste.

"Aşa a zis domnul Porumboiu? Că plec la Rapid? Sînt surprins. Eu mă gîndesc mai mult la faptul că sînt cu Vasluiul la un pas de primăvara europeană. Cît despre echipa din Giuleşti, nu cred că e cineva de la noi care să nu vrea să lucreze la un asemenea club", a declarat ieri Zotta pentru GSP.ro.


"În cazul unei oferte de la Rapid e adevărat că nu prea aş mai sta pe gînduri, însă în acest moment acea ofertă nu există"
Constantin Zotta, preşedinte FC Vaslui

Copos şi Porumboiu, ping-pong cu Zotta:
"Dacă Zotta vrea să plece la Rapid, eu nu mă pot opune datorită relaţiei de prietenie care mă leagă de George Copos"
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

"Zotta la Rapid? Toţi oamenii de la club, inclusiv eu, avem o mare consideraţie pentru Porumboiu. N-am putea vreodată să luăm un om aflat sub contract cu el. Putem vorbi de Zotta la noi doar cînd acesta nu va mai fi sub contract cu Vaslui"
George Copos, patron Rapid


100 de euro, deplasarea în Olanda
Suporterii care doresc să îi însoţească pe rapidişti la ultimul meci din Europa League, deplasarea cu PSV, vor trebui să scoată din buzunare 100 de euro de om. Preţul include transportul cu autocarul în Olanda, o noapte de cazare şi biletul la partida programată pe 15 decembrie. Înscrierile au început deja şi lista va fi definitivată de liderii galeriei pînă la 1 decembrie. Cei care vor să facă deplasarea pe cont propriu trebuie să îşi procure biletul din timp pentru că în ziua meciului nu vor fi comercializate tichete.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
suedezu90
suedezu90  •  12 Noiembrie 2011, 21:42

pai daca esti prieten cu Copos, mai Porumboiule lasa-i si pe Wesley si pe Sinmartean la noi! Hai fii baiat bun, te rog!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  12 Noiembrie 2011, 14:19

D-le Copos,daca cititi aici,va rugam insistent sa-l puneti presedinte pe Nae Stanciu!Un rapidist de-al nostru si un baiat foarte destept!Aratati ca iubiti Rapidul si faceti-ne pe plac!

rudi
rudi  •  12 Noiembrie 2011, 09:16

In concluzie, nimeni nu il vrea pe Zotta de fapt.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează