FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Porumboiu îl defiinţează pe Becali: "Trebuia să-l las să înfunde puşcăria, e un papagal cretin"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2010 00:00

Finanţatorul Vasluiului l-a pus la zid pe omologul său din Ghencea etichetîndu-l drept pitic pervers, papagal şi jigodie.

"Becali minte de îngheaţă apele, e un trişor de mare marcă, un zgubilitic. Eu am peste 7.000 de angajaţi şi nici un bodyguard, la Becali e invers. Steaua nu-şi va recăpăta strălucirea de altădată cu un pitic pervers ca Becali.

E strigător la cer că un om care pretinde că are credinţă în Dumnezeu are un asemenea comportament. Sărăcuţul de Becali va fi un neica nimeni. Nu îmi pierd timpul cu un individ de teapa lui, e dus cu Sorcova.

Are paranoia în stare avansată, e un derbedeu, trebuia să îl dau pe mîna Parchetului pe nenorocit, ca să înfunde puşcăria. E cel mai mare papagal", a declarat la televiziunea sportro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
glanetasu
glanetasu  •  06 Iulie 2010, 16:36

Daca Becali ar vea toti banii din lume, tot un rumegator analfabet si lipsit de cei 7 ani de-acasa ramine! Porumboiu PRODUCE ceva, nu face numai bisnita ca Jiji si verii, Borcea si ceilalti! Nu ar mai trebui bagat in seama; el suna in studio si vrea sa intre live in emisiune. Nici Obama nu face asa ceva! Dar si televiziunea e sub orice critica!

petel
petel  •  06 Iulie 2010, 16:17

ce tare suna asta !! pitic pervers :)))))))

benny_hill
benny_hill  •  06 Iulie 2010, 16:16

mai bine v-ati desfiinta voi ca publicatie , bah gsp de ca.kat !!!...doar otraviti sportul si in special fotbalul cu scandalurile voastre !!!...ti-e sila sa mai deschizi gsp`ul ca numai scandaluri gasesti si prea putin sport !!!...bine in schimb ca aveti grija sa scoateti comentariile care va contesta si va spun ca sunteti...prosti !!!....daca v-as vedea la faliment m-as bucura enorm !!!....dispareti !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează