FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Porumboiu: "Kuciak vrea plajă, Costly e sechestrat de impresari! Aducem trei jucători din Spania"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2010 00:00

Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, spune că va aduce în două zile trei jucători din Spania şi că îi va trimite pe Dusan Kuciak şi Carlo Costly în liga a IV-a.

"Urmează să perfectă în două zile trei transferuri din Spania. Sperăm să fie cele de care avem nevoie. Între timp, lotul se mai subţiază. Kuciak şi-a luat singur concediu, cînd noi începem sezonul într-o săptămînă. Şi el şi Costly vor fi trimişi la echipa a doua.

Unul are chef de plajă, altul e sechestrat de impresari, e treaba lor. Printre cei trei este şi un portar. Nu se poate face performanţă în halul acesta. Sînt doi jucători valoroşi, e o coadă de la Vaslui pînă la Bîrlad pentru ei. Fiecare costă 2 milioane de euro. Fiind atît de valoroşi, probabil că vom alege o echipă care să dea banii ăştia pe ei", a spus Adrian Porumboiu la sportro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
suhy
suhy  •  12 Iulie 2010, 11:40
Postat de 666piturca pe 12 Iulie 2010, 01:03

Poate ma insel Da' cetatzeanul asta incepe sa aduca cu Jiji pe zi ce trece. Paca de fiu-sau... Acum daca i se baga 2 microfaone in nas, gandeste ca are si umor. "...coada pan' la Barlad" - am cazut pe spate.

@666 Spala-te prin G U R A cand vb despre Finantatorul vasluian...si vezi-ti de oile tale...ma opresc aici!!!

bordeaux
bordeaux  •  12 Iulie 2010, 10:15

ba piturca tu veziti de steaua ta si nustiu ce cauti cu comentarii aici la vaslui ce iti este un pic de ciuda la cea ce face vasluiul si te oftici mai date-n m0rtii matii

666piturca
666piturca  •  12 Iulie 2010, 01:03

Poate ma insel Da' cetatzeanul asta incepe sa aduca cu Jiji pe zi ce trece. Paca de fiu-sau... Acum daca i se baga 2 microfaone in nas, gandeste ca are si umor. "...coada pan' la Barlad" - am cazut pe spate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează