FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VASLUI 0-0

Porumboiu l-a desfiinţat pe atacantul brazilian: "Wesley e un nesimţit!" :X

Wesley Lopes, Wesley, FC Vaslui, AEK Atena
Wesley Lopes, Wesley, FC Vaslui, AEK Atena

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Brazilianul a refuzat să joace la Mediaş pentru că nu i s-a mărit salariul şi a fost desfiinţat de Adrian Porumboiu

Surpriză în formula de start a Vasluiului: Wesley, cel mai bun jucător al moldovenilor, nu a prins nici măcar lotul! Misterul a fost desluşit după meci de Adrian Porumboiu. "A refuzat să joace. Un unchi de-al lui din Brazilia mi-a trimis o hîrtie prin care cerea să-i mărim salariu. Probabil că ne-a confundat cu Caracalul. Să nu uite că are cel mai mare salariu din România! Din partea lui a fost o mare obrăznicie şi nesimţire", a spus patronul vasluienilor

Brazilianul de 29 de ani a fost dezamăgit că nu a fost lăsat să plece în această iarnă  la Al-Wasl, unde i se promisese un salariu aproape dublu. "Am primit o ofertă de la «Al-Vasile». Ne dădeau 1,3 milioane de euro plătibili în nouă rate! Asta e ofertă?", a mai zis Porumboiu.

Top salarii din Liga I
1. M. Niculae (Dinamo)    400.000
2. Peralta (CFR Cluj)    375.000
3. Wesley ( FC Vaslui)    300.000
* sumele sînt exprimate în euro

"Şi dacă terenul era mai bun, am fi avut probleme la Mediaş. Jocurile nu sînt atît de simple cum par la prima vedere"
Marius Lăcătuş, antrenor FC Vaslui

Ştirile meciului
Costică "Vîlcea" a fost oaspetele-surpriză al medieşenilor. Fostul şef al arbitrilor a asistat la al doilea meci oficial după eliberarea din penitenciar, după ce a fost şi la Bistriţa-Poli Timişoara 0-0.

Meciul s-a jucat în condiţii inumane. "Dacă aş fi fost fotbalist, nu aş fi intrat pe un astfel de teren plin de noroi", a spus directorul general al Gazului, Ioan Horoba.

Lăcătuş: "Campionatul se cîştigă punct cu punct. Mediaşul nu e o echipă în faţa căreia se cîştigă uşor. Îi felicit pe băieţi că s-au bătut pe acest teren".

Pustai: "Degeaba investeşti în jucători, dacă nu vin şi rezultatele. Cîteodată ambiţia şi unitatea de grup sînt mai importante".

Supărat că a fost schimbat în minutul 69, Kubala a trecut pe lîngă Pustai fără să-l salute.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
 •  24 Februarie 2010, 12:09

Mai bine nesimtit decat fost si actual activist.........

haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  23 Februarie 2010, 20:19

poi sa i mai dea si lui ceva malai !!! ca tot are porumboiu presiune multa!!:)) ORICUM E DIFICILA SITUATIA , DAR SPER SA SE CLARIFICE CAT MAI REPEDE SITUATIA CA AVEM NEVOIE DE JUCATORI CA WESLEY PE TEREN !!! NU PE BANCA SAU LA ECHIPA A 2 A !!! PACAT CA NU AVEM ANTRENOR BUN!!! LACATUS E UN BUN EXFOOTBALL-IST!!! DAR ANTRENOR NU PREA E!! MAI DELOC :((( SPER SA SI DEA SEAMA PORUMBOIU CAT MAI REPEDE!!! RESPEKT

 •  23 Februarie 2010, 13:14

nu tebuia sa semneze cu Fc Vaslui daca vrea sa plece cand ii tuna,intradevar nu e profesionist...mare pacat

Vezi toate comentariile (12)
Comentează