FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI 1-2

Porumboiu: "Nu sînt subiectiv, nu a fost nici vorbă de penalty la Niculae!"

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2010 00:00

Adrian Porumboiu, finanţatorul formaţiei FC Vaslui, a comentat la DigiSport faza din prelungiri, cu duelul dintre Marius Niculae şi portarul moldovenilor, Kuciak, cînd "roş-albii" au cerut penalty.

"Vă vorbesc ca fost arbitru. Nu sînt subiectiv! Dacă Niculae ataca pe piciorul drept, era penalty indubitabil, dar atacantul pleacă pe piciorul stîng care stă în pămînt! Nici vorbă de penalty!

Eu mă consider specialist în arbitraj şi vă spun că faza e foarte bine judecată de arbitru. Miliard la sută nu a fost penalty!", a spus Porumboiu la "Fanatik Show", de la DigiSport.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (15)
bazileon
bazileon  •  20 Septembrie 2010, 11:04

"Miliardarul" Porumboiu, cum aud, mai nou, ca i se spune, cu o astfel de constiinta in vremurile activitatii sale si-a inceput averea inexplicabila. Cu o crestere ca asta, un Morgan ar fi avut demult toata planete in buzunar, iar Capone ar fi murit linistit in patul sau. Numai ca ei traiau in America unde, de bine, de rau, se mai respecta niste aparente de justitie si economie de piata.

bazileon
bazileon  •  20 Septembrie 2010, 10:59

Amatorii au tot dreptul sa spuna ca nu a fost penalty, dar nu Porumboiu, care mai invoca si calitatea de arbitru (si nici skapetele de Vochin, mare comentator!). Si "imprudenta" daca ar fi fost, ca doar s-a bagat intre Niculae si minge, fara sa o joace, si tot era penalty, dar cand, de fapt, i-a luat deliberat piciorul?! Nu stiu cum Rapid si Steaua primesc 11 m "incontestabil" din 1/2 faza, iar Dinamo are nevoie de 2-3 clare pentru a primi unul?

fr0g_pk
fr0g_pk  •  20 Septembrie 2010, 02:12

sunteti penibili nu trebuia acordat nici un penalty la nici o faza la primu penalty jucatorul dinamovis era in cadere si la al 2-lea care spuenti voi jucatorul dinamnovist sia lasat piciorul in urma nu comentati aiurea

Vezi toate comentariile (15)
Comentează