FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 3-1

Porumboiu rîde de Reghe! » Patronul Vasluiului a ironizat declaraţiile tehnicianului stelist după înfrîngerea din Moldova

Articol de - Publicat joi, 30 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 august 2012 21:27

Antrenorul Stelei a spus ieri: "Prefer o înfrîngere din care să am ce învăţa decît o victorie mincinoasă ca a Vasluiului". Patronul moldovenilor a replicat: "Atunci, sper să înveţi cît mai mult timp"


Pe Laurenţiu Reghecampf încă îl bîntuie eşecul cu FC Vaslui. Deşi ieri a discutat despre returul cu Ekranas, antrenorul Stelei s-a referit în continuare la înfrîngerea de luni seară. "E foarte frustrant cînd pierzi de o asemenea manieră, jucînd foarte bine. Oricum, succesul Vasluiului e unul mincinos. Sincer, decît să cîştig aşa, prefer o înfrîngere din care să învăţ foarte multe lucruri", a spus Reghe.

Patronul Vasluiului a ţinut să-i dea replica şi a apelat la două ironii. "Dacă spune Reghecampf că a fost o victorie mincinoasă, uite, promit că duc toată echipa la detectorul de minciuni ca să vedem dacă au minţit cînd au bătut Steaua. E bine aşa?", a spus Porumboiu. Apoi a adăugat: "Plus de asta, dacă tot zice că preferă o înfrîngere din care să aibă de învăţat, îi urez să tot înveţe multe, multe lucruri cît mai mult timp de aici înainte!".


4 înfrîngeri, din tot atîtea meciuri disputate, are Reghecampf ca antrenor împotriva Vasluiului, suferite pe banca a 4 echipe diferite: U Craiova, Bistriţa, Chiajna, Steaua

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
rizocel
rizocel  •  30 August 2012, 14:12

dc a fost scos de la pariuri meciul de diseara?oare dc?asta da de gandit!reghe si memeul sunt doar niste papagali!borcea mai stinge-le trabucul pe frunte!

spinname
spinname  •  30 August 2012, 13:44

Parca era o vorba in fotbal, "O echipa mare castiga si cand joaca prost", sau daca nu e vorba de steaua, nici vorba nu mai e valabila?

vampirash
vampirash  •  30 August 2012, 13:42
Postat de iudavs pe 30 August 2012, 12:18

sunt curios la urmatoarea infrangere a stelei ce o sa mai ziceti..

sunt curios ce o sa ziceti voi la urmatoarea voastra infrangere...nu va mai dati aere ca nu sunteti nici chiar atat de buni.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează