FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - URZICENI, ORA 20:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Porumboiu: "Să-mi explice şi mie cineva de ce joacă Urziceniul în Supercupă" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2010 00:00

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este de părere că Supercupa României nu ar fi trebuit să se dispute pentru că CFR Cluj a cîştigat atît campionatul, cît şi Cupa României.

"Supercupa României nu trebuia să se joace! Noi nu voiam în nici un caz să fim acolo, nu are nici o importanţă pentru noi disputarea acestui trofeu azi. Să-mi zică şi mie cineva pe ce criterii joacă Urziceniul în Supercupă? Trebuie stabilit ceva clar, să se spună dinainte că va juca locul 1 împotriva locului 2 şi gata.

Am alte lucruri mult mai importante de făcut decît fotbalul, nu fac din asta un mod de viaţă sau o preocupare eternă. N-o să mai am pasiunea pe care am avut-o pentru că aşa mi se pare normal", a spus Porumboiu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
fr0g_pk
fr0g_pk  •  19 Iulie 2010, 11:49
Postat de djdiu pe 18 Iulie 2010, 20:28

ce tot atata valva pe acest subiect? e simplu: supercupa se joaca intre campioana si castigatoarea cupei si daca cineva face eventul joaca supercupa cu locul 2, se intampla in mai multe campionate, nu numai la noi, asa ca ciocu mic, voi cei din fundul tarii :))

sa vezi cum astia din fundutari sterg cu rapid pe jos in mm de jegos imputit

zunea
zunea  •  19 Iulie 2010, 11:10

Dati exemplu campionatul angliei si a germaniei unde se joaca asa..dar il uitati pe cel francez si italian unde se joaca castigatoarea cu finalista, sunteti jalnici!

booba
booba  •  18 Iulie 2010, 20:49

Nu va suparati mai oameni pe Porumboiu, problema lui e ca nu intelege de ce nu joaca, castigatoarea campionatului cu castigatoarea cupei :-(

Vezi toate comentariile (13)
Comentează