FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CFR CLUJ, MIERCURI, ORA 21:00

Porumboiu: "Cred că CFR va ascunde armele pe care le-a folosit pînă acum"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Adrian Porumboiu speră ca echipa lui să se impună în finala Cupei României, în faţa lui CFR Cluj, şi le transmite adversarilor că speră ca fair-play-ul să fie cuvîntul de ordine şi meciul să se joace doar pe teren. Finanţatorul moldovenilor nu a ezitat să-l "înţepe" din nou pe oficialul de la Cluj, Răzvan Zamfir.

"Miercuri e cel mai important meci din istoria echipei. Eu nu am ce discuţii să port cu jucătorii, antrenorul vorbeşte cu ei. E un trofeu în joc, e mai mult decît inedit pentru Vaslui faptul că se bate pentru un asemenea trofeu. Ne-ar aduce în planul imaginii beneficii mari, financiar ar depăşi cu mult răsplata fotbalistică ce-i revine echipei.

E meciul în care dacă vom cîştiga această cupă ne vom înscrie între echipele valoroase ale campionatului românesc. Dacă iau în considerare progresia din ultimii ani, în sezonul viitor ar trebi să fim campioni. Sper la mai mult. În contractele jucătorilor e trecut ce se întîmplă dacă echipa se clasează pe primele două poziţii.

E un moment al adevărului şi pentru mine această finală de cupă. Dacă vom cîştiga, probabil vor fi modificări esenţiale. Personal, să cîştigăm trofeul ar fi foarte important, dătător de speranţe, ne-ar da un elan, dacă nu cîştigăm s-ar putea ca atunci cînd mă caut în buzunare să dau peste un arici.
Ne dorim foarte, foarte mult să luăm Cupa. Moldova merită asta, nu prea a avut parte de succese, jucătorii ar rămîne în istorie. Aici contează cum te prezinţi la meciul respectiv, fiecare ştie ce are de făcut.

Eu ştiu foarte multe despre cei de la Cluj. Cred că vor ascunde şi ei armele pe care le-au folosit pînă acum. Aşa ar fi fair-play. Din ce ştiu, e delegat Deaconu. El sau Avram nu-mi creează nici un fel de probleme. Dacă adversarii vor fi mai buni, vom avea tăria să-i felicităm. Dacă se va întîmpla ca în semifinală sau în finala de anul trecut sîntem dispuşi să nu ne mai prezentăm. Eu cred totuşi că se va juca doar pe teren.

Renumitul Răzvan Zamfir probabil va fi în concediu, probabil că-l vor lăsa acasă, să se odihnească pentru că e obosit. Dacă-l văd acolo, e normal să-mi fie frică, cînd vezi ucigaşi în serie te fereşti. Are de ce şi despre ce vorbi.
E eminenţa maronie, nu cenuşie.

S-a vehiculat numele lui Ogăraru la Vaslui. Acum apar foarte multe nume, noi n-avem nici o ţintă la ora actuală, dar doar preliminare aşa, nimic cert. Aşteptăm să vedem poziţia finală a lui Marius, dacă rămîne.

Fiţi serioşi cu Bergodi! N-ar fi niciodată o variantă. Are o presă bună în România, dacă era bun rămînea măcar în Serie C în Italia.
A fost o discuţie acum 2 ani, nu s-a concretizat, acum nici nu poate fi vorba. E dat ca variantă pe la toate echipele de Europa League.

Piţurcă are altă detentă, are alte valenţe. În mod normal, dacă Piţi se duce la Steaua, Becali face o afacere bună. Ar fi superisteţ dacă-l convinge. Eu am o relaţie foarte bună cu Piţi, dar nu l-am întrebat dacă se duce sau nu. Ce interes am eu să ştiu asta?!", a spus Porumboiu la "Contraatac", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
 •  25 Mai 2010, 16:37

am vazut cat de corect v-a arbitrat ala in semifinala cu brasovul. parca era programat ca la orice cadere a vasluienilor sa fluiere fault si sa dea galben. am vazut si cum ati fost arbitrati la cluj. li s-a refuzat clujenilor un penalti perfect valabil. hai ba fugi de aici bai cowboy!

elsopotyi
elsopotyi  •  25 Mai 2010, 09:04

ARMELE CLUJULUI SUNT CA SI A LUI PORINBOIU.NU INVINUITI MUNCA ALTORA .E JENANT OM CU CARTE GANDESTE, VORBESTE CA GIGIGIGI, SI TURCU.FITI DOMN DACA VA PRETINDETI.BANI NU INSEAMNA INTELIGENTA BUN SIMT INSEAMNA RELATI-PILE-NOROC CU EPOLETI.

 •  24 Mai 2010, 23:43
Postat de pe 24 Mai 2010, 19:26

ai inceput deja sa plangi,sper ca iei trei boabe,sa vedem ce mai nascocesti.....nu tie rusine sa dai in toti cu magarii,dute la dna,nu mai da informatii fara acoperire

daca va lua 3, va da vina pe arbitraj. si jabba a facut exact la fel. e penibil sa iei bataie cu 3-0 si tu sa dai vina pe arbitraj. asta e, daca ai gura mare, reusesti sa ascunzi neputinta.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează