FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - UNIREA URZICENI 1-1

Porumboiu: "Ştiu cine a dictat prelungirile la meciul Vasluiului"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, spune lansează un nou atac la adresa lui Ovidiu Haţegan pe care îl acuză că a prelungit nejustificat de mult partida pe care moldovenii au terminat-o la egalitate în faţa Unirii Urziceni, 1-1.

"Trebuia să îi luăm un ceas cu cuc şi la ora exactă să îi cadă cucul în cap. Arbitrii îşi fac rău singuri. După meciul cu Urziceni, am primit nişte direcţii în ceea ce priveşte motivele prelungirii meciului. Ştiu cine a dictat să se întîmple aşa, am aflat.

Cel de Sus nu bate cu parul! Fiecare înţelege ce vrea. Avînd ochelarii prea fumurii s-ar putea să nu mai vezi la un metru şi să cazi într-un şanţ", a spus Porumboiu la Fabrica de Sport, pe Telesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  15 Aprilie 2010, 19:56

De cand e hent cand iti cade mingea pe piept? aaaaaaa e noul regulament !!!! ma scuzati nu am auzit de el

 •  15 Aprilie 2010, 19:27

Se pare k cei de la Timisoara ink mai plang din cauza infrangerii cu Vasluiul.Un hentz se poate trece cu vederea...(vezi Chelsea - Bolton).John Terry a facut 2 hentzuri in careu si nu a fost penalty....intr-un campionat mult superior magariilor din Romania.Deci suporteri timisoreni nu mai plangeti >:D

ockiu
ockiu  •  15 Aprilie 2010, 18:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ce treaba are mititelu` sa faca vaslui egal?!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează