FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ

Prelungiri la TAS » CFR îşi caută în continuare dreptatea în Elveţia

Meciul dintre U Cluj şi CFR s-a rejucat ieri seară
Meciul dintre U Cluj şi CFR s-a rejucat ieri seară

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 22:21

Deşi forul de la Lausanne a menţinut decizia de rejucare a partidei, şefii CFR-ului au decis să-şi caute dreptatea pînă la final.

CFR a pierdut ieri la amiază prima bătălie la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, însă oficialii clujeni sînt hotărîţi să continue războiul. "Feroviarii" au solicitat judecarea pe fond a cauzei după ce TAS a respins cererea de suspendare a Comisiei de Apel din cadrul LPF, care a decis rejucarea din minutul 1 a derby-ului Clujului, întrerupt acum 10 zile de Alexandru Tudor la scorul de 0-1, în minutul 27.

Şefii din Gruia au răbufnit la adresa Ligii, acuzînd: "Nimic nu e corect! Totul e greşit, fals şi cu rea intenţie. Sincer, mă aşteptam la această decizie. Sînt multe lucruri în neregulă la comisii. S-a ajuns ca regulamentul să nu mai fie respectat nici măcar în prevederile elementare", a reacţionat preşedintele Iuliu Mureşan.

Şefii lui CFR au primit asigurări din partea apărătorilor că TAS va judeca şi va da un verdict în regim de urgenţă pînă pe 10 iunie, data limită pentru înscrierile în competiţiile europene. Dacă vor reuşi să-şi adjudece titlul pe teren, conducătorii lui CFR îşi vor retrage memoriul împotriva LPF.

Precedentul Timişoara
În 2009, după ce a fost depunctată în primăvară cu 6 puncte de către FRF în cazul palmaresului istoric, Poli Timişoara a reuşit să-şi recupereze punctele la finalul sezonului printr-o decizie dată de Tribunalul de la Lausanne. Cu cele 6 puncte, Poli a izbutit să o depăşească pe Dinamo în clasament şi a ajuns în preliminariile Champions League, unde a reuşit să elimine Şahtiorul lui Mircea Lucescu.

"După discuţiile cu Ando, le-am spus avocaţilor că prefer să se joace acum, să nu se mai amîne" (Arpad Paszkany, patron CFR)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
fotbalfan
fotbalfan  •  19 Mai 2012, 19:56
Postat de microbistpursange pe 19 Mai 2012, 10:34

La faza de mai jos s-a văzut ca arbitrii erau mituiți și jucătorii frânari știau acest lucru: -la scorul 2-2 in careul lui U fundașii degajează puternic balonul , Kapetanos o oprește ca la rugbi cu mana si-o face în fata și lufteaza de la 6 m de poarta. Arbitrii se fac ca nu vad. Urmează cel mai ridicol penalti din istoria fotbalului romanesc care decide mafiot campioana, Kapetanos este abia atins se se trântește de zici ca a căzut un balcon pe el. Pentru cei care au uitat ce a făcut Beto și The Blatistii la Sibiu le ofer acest clip definitoriu pentru mafia din GRUIA:://www.youtube.com/watch?v=biebUaTd2S0

o opreste ????? mai, tu esti unggurr ?? :)

microbistpursange
microbistpursange  •  19 Mai 2012, 11:02
Postat de dart pe 19 Mai 2012, 11:00

si eu sper sa mi-o iei in gura toata viata!

Pe Cadu, nu-l interesează cum a ajuns campion: "Nu-mi pasă dacă a fost penalty la Kapetanos" ://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/pe-cadu-nu-l-intereseaza-cum-a-ajuns-campion-nu-mi-pasa-daca-a-fost-penalty-la-kapetanos-9646544 ___________________________________________________ Pentru cei care au uitat ce a făcut Beto și The Blatistii la Sibiu le ofer acest clip definitoriu pentru mafia din GRUIA:://www.youtube.com/watch?v=biebUaTd2S0 Priviți acest clip este definitoriu pentru modul in care Mafia The Blatistii au câștigat acest titlu. _________________________________________________ MAFIA MIRCEA SANDU MITICA DRAGOMIR ISI BAT JOC DE 21 DE MILIOANE DE ROMANI

dart
dart  •  19 Mai 2012, 11:00
Postat de dan76cj pe 19 Mai 2012, 10:32

sa ai principii e o chestie pe care multi de aici nu o inteleg.... sa depuna la TAS si imaginile cu Beto lovit de un golan "U"ist si sa le precizeze ca aceasta s-a intamplat datorita deciziei comisiilor si a celor de la TAS... Sper sa depuna si cerere ca stadionul sa fie suspendat !!!

si eu sper sa mi-o iei in gura toata viata!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează